Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

MUKE ZA LITVANIJU Četiri igrača ne putuju na SP, NBA zvezda pod znakom pitanja

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Edgaras Ulanovas propustiće naredno Svetsko prvenstvo (Foto: Starsport/Xinhua)

Litvanija je uvek u krugu favorita za visok plasman na nekom košarkaškom takmičenju. Ipak, na Svetskom šampionatu, čiji su domaćini ovog leta Japan, Filipini i Indonezija, igraće u znatno slabijem sastavu.


LITVANIJA: U petak od 17:30 igraju Žalgiris – Lijetkabelis, a u kladionici MaxBet je kvota na igru H1 1.90.


Selektor Kazis Maksvitis potvrdio je da su Marijus Grigonis (Panatinaikos), Rokas Gedraitis (Baskonija), te Lukas Lekavičijus i Edgaras Ulanovas iz Žalgirisa odlučili da propuste naredno takmičenje. Oni su svoj postupak obrazložili razlozimaa lične prirode.

SABONIS NIJE SIGURAN

Ne verujem da će toliko uticati na performans tima. Imaćemo nekoliko manje poznatih imena, ali to će biti motivisana grupa igrača koji će imati neverovatnu želju za uspehom – rekao je Maksvitis.

As Sakramenta Domantas Sabonis je povredio šaku i njegovo igranje je neizvesno. Selektor je upitan za njegovo stanje i odgovorio je da u ovom monetu ništa nije sigurno.

Litvanija će da igra u Grupi D, a rivali su Egipat, Crna Gora i Meksiko.

PROČITAJTE JOŠ:

Prestižni Mundo Deportivo: Zvezdi otvorena vrata dovođenja velikog pojačanja!

BOMBA IZ GRČKE Partizan hoće igrača Reala!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.