Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

HAOS U GRČKOJ Trebalo je da sudi derbi u borbi za titulu, ali je Poljak došao pijan i nestao! Sudio Zvezdi i Partizanu!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Pavel Račkovski (Foto: Starsport)

U Grčkoj ne može bez skandala. Sada u sezoni u kojoj nas očekuje “najluđa” sezona u istoriji tamošnje Superlige gde se za tron bore AEK, PAO, Olimpijakos i iz senke PAOK. Lider AEK u Atini je dočekao Aris, ali bez stranog sudije kako pravila lige nalažu.


LIGA ENDESA: Kvota kladionice MaxBet da će Huventud da pobedi Valensiju u Badaloni je 1.63. Utakmica počinje u 18.30.


Naime, meč je trebalo da sudi poljski internacionalni sudija Pavel Račkovski, ali… Arbitar je poslednji put viđen u pijanom stanju na aerodromu u Atini, a potom mu se gubi svaki trag. Račkovski je sa pomoćnicima Radoslavom Siejkom, Adamom Kupšikom i VAR sudijom Krištofom Jakubikom stigao u prestonicu Grčke gde je pravio incidente. FS Grčke je objavio da im se posle toga gubi svaki trag.

Kako je pomenuti meč danas na programu, predsednik Sudijske komisije FS Grčke morao je odmah da reaguje, pa je imenovao lokalne sudije za ovu utakmicu.

Inače, Račkovski je od 2013. godine na listi FIFA sudija. Dobro je poznat i srpskoj javnosti pošto je delio pravdu na mečevima Partizana, Crvene zvezde i Reprezentacije Srbije. Bio je glavni sudija na meču Crvena zvezda – CSKA u u Ligi Evrope, Partizanu je sudio protiv Atletik Bilbaa i Slovačkog, dok je reprezentaciji delio pravdu u Ligi nacija u Beogradu protiv selekcije Norveške.

Sve to je dočekao veliki rival žuto – crnih Olimpijakos koji je demantovao da je Poljski sudija stigao u Atinu pijan i da je ovo sve maslo AEK-a.

Još jedan loše režiran nastup bande koja vodi Savez i Sudijsku komisiju da postavi grčke sudije na meč AEK-Aris! Ovoga puta podelili su vest da su se poljske sudije napile u avionu. AEK je čak potvrdio njihovo pijanstvo – rekao je prvi čovek Olimpijakosa, Marinakis.

On je dodao:

Šta kažu na ovo Benet (predsednik sudijske organizacije), Mandalus, Baltakos i ostatak bande? Da li imaju izgovor za ovo? Zato je AEK novinarima podelio ono što je podelio? Da li je Sudijska organizacija uradila alko test i utvrdila da li je poljski sudija pijan? – pita se Marinakis.

PROČITAJTE JOŠ:

PRIČA SE… Partizan povezuju sa jednim od najboljih igrača u istoriji Evrolige! Evo šta za MaxBet sport kaže njegov agent

TRENER ZVEZDE MILOJEVIĆ Imamo drugu najbolju odbranu u Evropi, odmah iza Barselone

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.