Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

HAOS U MAKEDONIJI! Jedan klub već istupio iz lige, Pandev takođe “bankrotirao”

Darko Noveski

Objavljeno

,

Goran Pandev u problemu (Foto: Beta/AP)

Rasulo je nastalo u Severnoj Makedoniji. Dva kluba istupila su iz najjačeg ranga takmičenja. Razlog je besparica.


BRAZIL Atletiko GO od 21 čas dočekuje Sao Paulo koji se bori za vrh tabele, kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 2.65.


Veliko je pitanje sa koliko će timova da se igra najjača liga u Makedoniji. Razlog je odustajanje klubova usled velike finansijske krize. Prva je iz elitnog ranga takmičenja istupila Renova. Sada bi isto mogao da učini klub slavnog igrača Gorana Pandeva.

Akademija Pandev nalazi se u finansijskoj krizi, a kako prenosi portal “Ekipa” ni sam Goran Pandev nije u stanju da pomogne. Jedina nada je da klub iz Makedonije uspe da prođe koje kolo kvalifikacija u Ligi konferencija i zaradi novac od UEFA. Za takmičenje u elitnom rangu potrebno je minimum 700 hiljada evra.

FS Makedonije već je doneo odluku da umesto Renove u elitnom rangu igra Gostivar. Sada se postavlja pitanje ko će da zameni Akademiju Pandev. “Ekipa” piše da je neizvesno hoće li ovaj makedonski klub preteći još koju nedelju i zaigrati u kvalifikacijama za Ligu konferencija za koju su se izborili dobrim igrama prošle sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

KULJA DIM IZNAD VEZUVA, SPREMA SE ERUPCIJA Posle Maradone možda dođe on…

OGLASIO SE PRIJOVIĆ! Nekadašnji reprezentativac jasan po pitanju sukoba sa Tošićem!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.