Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Izraelci igraju u Beogradu! Džikić prvo čeka Galatasaraj…

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Aleksandar Džikić (Foto: Starsport)

Beograd je najbolja opcija! U nemogućnosti da zbog rata igraju u Izraelu, klubovi koji se takmiče u evropskim kupovima su bili prinuđeni da nađu alternativna rešenja. I našle su ga.


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na pobedu Totenhema protiv Fulama (21:00) je 1.48.


Izraelski mediji potvrđuju pisanje MaxBet Sporta – u hali “Aleksandar Nikolić” svoje utakmice kao domaćin igraće Hapoel iz Jerusalima, na čijoj klupi sedi srpski stručnjak Aleksandar Džikić.Kako navode tamošnji mediji, Hapoel iz Jerusalima će protiv Galatasaraja da igra bez prisustva publike. Utakmica FIBA Lige šampiona je zakazana za 1. novembar u 20:00.

– Mogućnost zamene domaćinstva ovih timova je otpala u svetlu ozbiljnog upozorenja za putovanje Izraelaca u Tursku, a nije nemoguće da se utakmica odigra bez publike i iza zatvorenih vrata, zbog bezbednosnih razloga i eventualnog dolaska propalestinskih i antiizraelskih demonstranata – piše u tekstu “Vala sporta”. 

Isti medij navodi i da bi u Beogradu utakmice mogli da igraju i Makabi Tel Aviv u Evroligi i Hapoel Tel Aviv u Evrokupu. Portal “Eurohoops”, pak, piše da bi Makabi prvu utakmicu u Beogradu, kao domaćin, mogao da odigra početkom novembra.

Na sastanku deoničara EWvrolige, koji će da bude održan u Turskoj, u utorak, biće reči i o Makabiju…

1 komentar

1 komentar

  1. ČISTO DA SE ZNA

    23.10.2023. at 15:58

    NE RAZUMEM,A ŠTO KOD NAS??? ONI SU LJUDI ONAKO “KRAJNJE PRIKATELJSKI” PRIZNALI KOSOVO,PA KONTAM ,MOGLI BI I U PRIŠTINU U ONU HALU ŠTO SE PRE ZVALA “BOOROO I RAAMIZ”,A SAD KAO I AERODROM U PRIŠTINI PO ONOM UBICI JAŠARIU.ŠTA FALI DA IGRAJU DOLE EVROLIGU I EVROKUP, PA ŠIFTARE NEK BOLI GLAVA OKO BEZBEDNOSTI. ILI NPR U ZAGREBAČKU ARENU,HRVATIMA SU VAZDA KAO I MI SRBI I ONI ŽIDOVI UVEK DOBRODOŠLI! ILI U DEMOKRATSKU SLOVENIJU SA ČISTIM WECEIMA U STOŽICAMA,ONI SU SE ODUVEK “OTIMALI” ZA JEVREJE. PA MAKABI JE BAŠ,PRE SVEGA VOLJOM SLOVENACA,ONE GODINE I IGRAO ABA LIGU,ZAR NE?!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.