Budimo u kontaktu

NEMAČKA

Herta se izvukla, Magat presudio klubu u kojem se proslavio!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Slavlje fudbalera Herte (Foto: Beta/AP)

Klub iz prestonice Nemačke bio je pred ponorom, posebno posle poraza u prvom meču baraža kod kuće. Ipak, uspeo je da se izvuče u revanšu na severu Nemačke: Hamburger – Herta 0:2 (0:1).


Kopa Sudamerikana: Na meču Santos – Banfild, naša kladionica nudi kvotu 2.30 za igru 1&3+.


Čak 57.000 navijača u Hamburgu očekivalo je proslavu povratka miljenika u elitni rang. Međutim, ostali su zaleđeni več u četvrtom minutu kada je Bojata poništio minus iz prvog duela.

Gol vredan ostanka u Bundesligi postigao je Platenhart u 63. minutu. U dubokoj nadoknadi, gost je ostao bez isključenog Tusara, ali domaćin nije više imao vremena da bilo šta promeni.

Sportska sudbina je htela da Feliks Magat, veliko ime nemačkog i evropskog fudbala, kao trener Herte presudi klubu u kojem se proslavio. Svojevremeno, Magat je za Hamburger odigrao 385 utakmica, sa tim klubom tri puta bio prvak Nemačke i osvajač tadašnjeg Kupa šampiona.

Sada ga je ostavio u drugoj ligi.

NEMAČKA, baraž, drugi meč

Hamburger – Herta 0:2 (0:1) – prvi meč 1:0

(Bojata 4, Platenhart 63, ck. Tosar 90+6)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.