Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

HETAFE NA SRPSKI POGON Grinvud debitovao, Mitrović i Maksimović pogađali (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Hetafe je slavio protiv Osasune u prvoj utakmici ovog dana u Primeri. Trebalo je sve da bude u znaku debitantske utakmice Grinvuda, a on je na kraju ostao u senci čudesnog tandema srpskih fudbalera.


SERIJA A: Kvota na pobedu Rome protiv Empolija u našoj kladionici je 1.45. Utakmica počinje u 20:45. 


Hetafe je pobedio sa 3:2 posle velike borbe i puno neizvesnosti. Junaci ove utakmice definitivno su Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović.

Domaćin je poveo u 36. minutu, a strelac je bio Stefan Mitrović. Štoper koji je u srca navijača reprezentacije posle čuvene intervencije kod šuta Kristijana Ronalda u utakmici Srbije i Portugalije.

Gosti su uspeli da dođu do izjednačenja pre odlaska na pauzu. Osasuna je preko Munjoza u poslednjim momentima prvog poluvremena uspela da dođe do pogotka.

Samo šest minuta u drugom poluvremenu bilo je potrebno Hetafeu da dođe do nove prednosti, ovoga puta strelac bio je Kormona. Međutim, već u 57. minutu Osasuna dolazi do novog izjednačenja, precizan sa bele tačke bio je Budimir.

Čovek odluke i junak dana bio je Nemanja Maksimović. Posle kornera u 86. minutu, reprezentativac Srbije sjajno je skočio i zatresao mrežu Osasune na sličan način kao što je to uradio Stefan Mitrović u prvom poluvremenu.

Pojačanje iz Mančester junajteda, Mejson Grinvud, ušao je u igru u 77. minutu i tako upisao debitantski nastup za Hetafe. On će ovu sezonu provesti u timu sa Mitrovićem i Maksimović kao pozajmljeni igrač.

LA LIGA, 5. kolo

Petak

Rajo Valjekano – Alaves

(Palazon 43. penal, De Frutos 86)

Subota

Atletik Bilbao – Kadiz 3:0 (0:0)

(Guruzeta 66, Vilalibre 68, Vilijams 90+1)

Valensija – Atletiko Madrid 3:0 (2:0)

(Duro 5, 34, Gera 54)

Selta Vigo – Majorka 0:1 (0:0)

(Murići 85)

Barselona – Betis 5:0 (2:0)

(Žoao Feliks 25, Levandovski 32, Tores 62, Rafinja 66, Kanselo 81)

Nedelja

Hetafe – Osasuna 3:2 (1:1)

(Mitrović 36, Karmona 51, Maksimović 86 – Munjoz 45, Budimir 57 (penal))

16.15 Viljareal – Almerija

18.30 Sevilja – Las Palmas

21.00 Real M. – R. Sosijedad

Ponedeljak

21.00 Granada – Đirona

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.