Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

HIT Kanga sreo Gobeljića u butiku u Parizu, pali poljupci i urnebesni razgovor na srpskom (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Printscreen)

Uzdrmana je Crvena zvezda otkada je eliminisana iz plej-ofa za Ligu šampiona. Klupu je napustio trener Dejan Stanković, a umesto njega je došao Miloš Milojević.


LIGA NACIJA: Kvota kladionice MaxBet na igru 0-2 gola u meču Škotska – Ukrajina (20:45) je 1.58.


Novi šef stručnog štaba se nije odmah snašao, muči se Crvena zvezda, ali ruku na srce mladi stručnjak nije imao vremena da sprovede neke svoje zamisli. Dobro mu je došla dvonedeljna reprezentativna pauza, a Miloš Milojević je igračima dao prvo nekoliko dana da se odmore. Pojedinci su sa porodicama u Srbiji, a neki su odlučili da otputuju. Dvojica su se srela u gradu “svetlosti”.

Marko Gobeljić je u Parizu u društvu supruge Katarine i kćerke. Dan je bio rezervisan za šoping na Šanzelizeu, a tamo iznenađenje. Gelor Kanga! Pali su i poljupci, a saigrači kao da se nisu videli godinama:

Ipak, svakako da raduje dobra atmosfera među crveno-belima. Odmor će sigurno da im prija pred nastavak sezone, tačnije paklenih dva meseca do Svetskog prvenstva u Kataru i nove mnogo duže pauze.

PREPORUČUJEMO:

POZNATI TERMINI “Večitim” rivalima kraća septembarska pauza… Evo kada će ponovo na teren

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.