Budimo u kontaktu

ITALIJA

HIT VIDEO Sari se postavio fudbaleru Udinezea kao Branko Lazić protivničkom centru u reketu (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Mauricio Sari pada kao pokošen (Foto: Printscreen)

Lacio je golom Ćire Imobilea u produžecima pobedio Udineze 1:0 i plasirao se u četvrtfinale Kupa Italije. Ipak, rezultat je ostao u drugom planu.


FRANCUSKA Od 19 časova Monpelje dočekuje Troa, kvota na igru prvo poluvreme X u kladionici MaxBet je 2.20.


Hit širom planete postao je snimak na kom fudbaler Udinezea Ignasio Puseto udara u trenera Lacija Maurisija Sarija. Sve se dogodilo kraj aut linije gde su žestok duel imali napadač “zebri” i desni bek nebesko-plavih Manu Lacari.

Nastradao je ni kriv ni dužan Maurisijo Sari koji je pao na pod, a pri tome su mu nastradale i naočare. Delovalo je kao da se trener Lacija košarkaški postavio Pusetu. Falilo je samo da sudija svira faul napadu.

SAZNAJEMO Pusta želja… Umesto u Zvezdu, Pešić ide u Englesku!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.