Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

HLADAN TUŠ ZA CRNO-BELE Garsija posle kornera izjednačio rezultat! (VIDEO)

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Uspavao se “parni valjak”, a domaći su ekspresno iskoristili priliku da izjednače rezultat. Pogotkom Garsije posle kornera AEK je anulirao prednost crno-belih stečenu golom Meniga – 1:1.


Kvalifikacije za LE: Na meču Linfild – Cirih, naša kladionica nudi kvotu 2.10 za igru 2-2.


Nisu fudbaleri Partizana odradili defanzivni posao na visini zadatka, što je rezultovalo primljenim golom. Prevashodno je posle kornera Tomović nadskočio svog čuvara, a lopta je zatim posle udarca Garsije završila u mreži gostujućeg tima.

PROČITAJTE JOŠ:

 

PARTIZAN VODI NA KIPRU Menig doneo prednost crno-belima! (VIDEO)

Dvostruka olimpijska šampionka osuđena u Rusiji na devet godina zatvora

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.