Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

HOĆE LI DA ZAIGRA PROTIV ZVEZDE? Pavkov odradio prvi trening sa Brđanima: Čukarički je zdrava sredina

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Milan Pavkov (foto: Starsport)

Kraj prelaznog roka u srpskom fudbalu obeležio je Milan Pavkov. Nekadašnji napadač Crvene zvezde je u samom finišu pojačao redove Čukaričkog.


PREMIJER LIGA: Mančester siti – Brentford (20.30), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.93


Iskusni centarfor je odradio prvi trening sa timom sa Banovog brda, posle čega je istakao da mu ne treba mnogo vremena da bude u potpunosti spreman da zaigra.

– Prošao sam čitav trenažni proces u Abu Dabiju sa sada već bivšim klubom Al Fejhom. Imao sam kratku pauzu, radio sam individualno. Nadam se da ću uskoro da budem maksimalno spreman i da ću da pomognem ekipi. Verujem da mi je potrebno nekih sedam dana adaptacije, želim što pre na teren – rekao je Pavkov, pa dodao:

– Upoznao sam sve momke, obavio razgovor sa šefom, odradio prvi trening. Neke od novih saigrača sam poznavao i odranije. Prvi utisci su pozitivni, verujem da će tako i da ostane. Ekipa je mlada, voljna je da radi i što je najbitnije, željna je rezultata. Uz nekoliko iskusnih igrača to je jedna zaokružena i zdrava priča.

Milan Pavkov u dresu Crvene zvezde (foto: Starsport)

U idućem kolu Brđani se sastaju sa aktuelnim šampionom, ali i nekadašnjim klubom Milana Pavkova – Crvenom zvezdom.

– Prvi cilj je da se što pre spremim, želim da budem na nivou na kom treba da budem. Da li će to da bude dovoljan period do meča sa Crvenom zvezdom, videćemo u narednim danima.

Podsetimo, duel između Crvene zvezde i Čukaričkog na “Marakani” je na programu u subotu od 19.00.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.