Budimo u kontaktu

ITALIJA

HRVATSKI TRENER KRITIKUJE SRBINA: Daj znak da želiš da uradiš nešto u fudbalu!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Torino je u ponedeljak uveče odigrao nerešeno sa Kremonezeom u poslednjoj utakmici 23. kola Serije A. Bodom su “bikovi” ostali ušuškani u sredini tabele, dok gostu neće da pomogne mnogo u borbi za spas. Na golu domaćina je bio Vanja Milinković Savić, do nadoknade vremena igrao je Ivan Ilić, dok je Nemanja Radonjić ušao u 66. minutu.


Na meču Liverpul – Real M, naša kladionica nudi kvotu 3.05 za igru GG2.


Upravo se Radonjić našao na meti kritika trenera Torina Ivana Jurića.

– Radonjić? Nisam zadovoljan. Treba da daje više, da se bori da postane pravi igrač. Ponekad jeste, dobar je, ali onda nestane. Ovo je njegovo veliko ograničenje, sačekaćemo ga ponovo, ali mora da da znak ako želi nešto da uradi u fudbalu. Očekujem više od njega, bez njega je u najboljem slučaju teško – rekao je hrvatski stručnjak.

Radonjić je ove sezone odigrao 22 utakmice. Postigao je četiri gola i upisao dve asistencije.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.