Budimo u kontaktu

ITALIJA

I SAM SE PITA ŠTA MU JE OVO TREBALO Stankovićev posao u Sampdoriji pretvara se u košmar!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Posao koji je preuzeo Dejan Stanković pretvara se u sve težu, gotovo nemoguću misiju. Jer, Sampdorija pre i za vreme komande doskorašnjeg trenera Crvene zvezde igra veoma loš fudbal. Pokazala je to i protiv Lećea, jednog od konkurenata u borbi za spas – 0:2 (0:1).


Na meču Atalanta – Inter, naša kladionica nudi kvotu 3.20 za igru GG4+.


Stanković je na odmor između poluvremena otišao crven u licu. Njegovi izabranici su dozvilili da prime gol u nadoknadi vremena u prvom delu meča. Kolombo je iskoristio grešku najuže odbrane i neometan pogodio mrežu.

Imala je Sampdorija blagu prednost u posedu, ali ne i ideju kako da ugrozi gol rivala. U takvo izdanje uklopio se i Filip Đuričić koji je zamenjen posle samo 10 minuta u nastavku.

Drugo poluvreme je ilustrovalo potpunu nemoć ekipe iz Đenove koja traje od letos. Uostalom, Sampdorija je od početka sezone na 15 utakmica postigla mizernih šest golova.

Na toj brojci je ostala i ove večeri. Presudu joj je potpisao Banda u 83. minutu.

Pred Stankovićem je gotovo dva meseca pauze. Makar da pokuša da učini nešto. Moglo bi ovo da se nazove izazovom. Međutim, taj izazov postaje – košmar.

SERIJA A, 15. kolo

Subota

Napoli – Udineze 3:2 (2:0)

(Osimen 15, Zjelinski 31, Elmas 58 – Nestorovski 79, Samardžić 82)

Sampdorija – Leće 0:2 (0:1)

(Kolombo 45+1, Banda 83)

Bolonja – Sasuolo 3:0 (1:0)

(Ebišer 30, Arnautović 50, Ferguson 78)

Petak

Empoli – Kremoneze 2:0 (0:0)

(Kambiađi 46, Parizi 88)

Nedelja

12.30 Atalanta – Inter

15.00 Roma – Torino

15.00 Monza – Salernitana

15.00 Verona – Specija

18.00 Milan – Fjorentina

20.45 Juventus – Lacio


Standings provided by Sofascore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.