Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

IDEMO PO ZLATNA ODLIČJA Sve je spremno za početak Svetskog prvenstva u atletici!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Ivana Vuleta (Foto: Starsport)

Sve je spremno za početak Svetskog prvenstva. Judžin će od 15. do 24. jula da bude isključivo u znaku atletike.


SUPERLIGA SRBIJE: Od 20 igraju Radnički Niš – Partizan, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.22. 


Boje našeg nacionalnog tima u skoku u dalj će da brane Ivana Vuleta i Milica Gardašević, dok će Boško Kijanović da se takmiči u disciplini na 400 metara. Muški predstavnik će prvi izaći na veliku scenu, pošto mu kvalifikacije počinju 17. jula od 20:05. Ukoliko ponovi izdanje iz ove godine, polufinale ga očekuje 20. jula, dok je finale na programu dva dana kasnije.

Ivana i Milica takmičenje započinju 23. jula (21:00), dok ih borba za medalje očekuje dan kasnije od 2:50 po srednjeevropskom vremenu.

Norme za plasman na Svetsko prvenstvo u Oregonu ostvarili su još i Armin Sinančević, Asmir Kolašinac, Angelina Topić i Adriana Vilagoš, ali oni neće putovati u Ameriku.

Srpski atletski savez saopštio je da su Kolašinac i Sinančević fokusirani na Evropsko prvenstvo, dok će Topić i Vilagoš da se takmiče na Svetskom prvenstvu za juniore u Kaliju.

PROČITAJTE JOŠ:

BOMBA SPREMNA DA ODJEKNE Mijailović: U narednih pet dana dolazi najveće pojačanje Partizana!

Radonjić u Panatinaikos doveo košarkaša Crvene zvezde (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.