Budimo u kontaktu

ABA LIGA

IGRA MU SE KOŠARKA Kampaco briljirao protiv Igokee! Sa dva poteza pokazao kakav je majstor (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Fakundu Kampacu su saigrači čestitali na jednom od poteza (Foto: Starsport)

Retke su prilike kada možemo da gledamo Argentinca kako igra, pošto ima pravo da igra samo u ABA ligi. Ipak, kada god je dobije, pokaže da se radi o sjajnom košarkašu.


SERIJA A: Od 20.45 se igra derbi “dela Madonina”. Na stadionu “Đuzepe Meaca” se sastaju Inter i Milan, a kvota kladionice MaxBet na pobedu domaćina je 2.05.


Crvena zvezda je deklasirala Igokeu u 18. kolu ABA lige i tako ostvarila upisala 16. trijumf u tom takmičenju. Šansu da stupi na parket dvorane “Aleksandar Nikolić” je dobio i Fakundo Kampaco, koji je duel završio sa 14 poena, tri skoka i pet asistencija, a indeks korisnosti mu je iznosio 18.

Takođe, magični Argentinac je priredio dva veoma lepa poteza na utakmici. Prvi je bio kada je jednom rukom dodao loptu za “ali-up” zakucavanje Dalibora Ilića, a drugi trojka iz teške pozicije sa zvukom sirene za kraj prvog poluvremena.

Pogledajte te poteze:

PROČITAJTE JOŠ:

ISKALILA BES Zvezda izjednačila rekord sezone! Igokea osetila moć crveno-belih (VIDEO)

PETRIĆ POSLE POBEDE: Poklonio sam se igračima, ništa im ne bih rekao ni da su izgubili (VIDEO)

3 Komentara

3 Comments

  1. Sacha_PFC

    05.02.2023. at 19:58

    Čekajte…o čemu se radi tačno…igrač plaćen 1.8.mil.evra da igra ABA ligu i pisu se hvalospevi o dva poteza koja je napravio na utakmici.Za te pare treba da igra svih 40.minuta da bude svaku utakmicu MVP i da pri tome uplati u humanitarne svrhe barem 100.hilj.evra.Čovek se ne oznoji ozbiljno a mazne veoma ozbiljnu lovu….svaka čast.

    • Miki

      05.02.2023. at 21:27

      Pa igraće protiv vas u kupu i Aba ligi po 30 minuta za tih 1.8 miliona sa preostalih 11 igrača u ekipi i stručnim štabom koji sve ukupno koštaju 13 miliona. Inače ti isti su već pobedili dva puta bez ovog što košta 1,8 miliona ove tvoje koji svi zajedno koštaju 23 miliona.Na kraju sezone videćeš zašto čovek košta 1.8 miliona, tamo negde u junu na Kalemegdanu.

  2. Renfro

    05.02.2023. at 22:34

    Ovde je igrao i Jokic ali naravno ne u zvezdi pa su zato izostala ova izopačena hvalisanja kakva su ova o Kampaču! Bolesno zaista…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.