Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

IGRAČ RADNIČKOG OPTUŽUJE SUDIJU Rekao nam je: Tek ću da vas…

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Nikola Aksentijević (Foto: Starsport)

Burno je bilo u Lučanima u duelu Mladosti i niškog Radničkog (2:2). Bura je nastavljena i posle meča. Desni bek Radničkog Nikola Aksentijević optužio je četvrtog sudiju Marka Srećkovića da je vređao njegovu ekipu, prenosi Sport Klub.


Brazil: Na meču Fortaleza – Internasional, naša kladionica nudi kvotu 2.10 za igru ug 3+.


Četvrti sudija, Marko Srećković, režiser je skandaloznog događaja. Vređao je klupu Radničkog, teške reči izustio, čak i pretio… Svašta sam prošao, preturio preko glave i nogu u karijeri, ali da sudija vređa i ponižava celu klupu jednog od učesnika utakmice, to nikad. Sramota, nemam reči! – rekao je Aksentijević.

On je konkretno opisao i šta se dogodilo.

– Izašla je lopta van ige, viknuo sam „naš aut“, sudija Srećković prišao je našoj klupi i rekao „nije“… Odluka glavnog arbitra Novaka Simovića i ništa sporno. Doviknuo sam potom: „Samo nemoj opet da nam radiš isto kao protiv Zvezde“ na šta je Srećković bezobrazno uzvratio: „Tek ću da vas j****!“ Ostao sam u čudu, skočila je cela klupa Radničkog, sve je čuo i delegat, smešten blizu mesta događaja. Bruka!

Sudija Marko Srećković tokom Kup meča Crvena zvezda – Radnički (Foto: Starsport)

Dodaje da niko od zvaničnih lica nije reagovao.

– Odakle pravo sudiji Marku Srećkoviću da nas vređa? Niko nije reagovao od zvaničnih lica, niti prijavio incident. I nije to samo bruka četvrtog sudije, već čitave organizacije i ostalih arbitara. Zato očekujem ogradu, jasnu i konkretnu reakciju organa FSS. Igrao sam i van Srbije, u Holandiji i Belgiji, nikad ništa slično nisam ni čuo u karijeri…

Podseća i na sve što se dešava Nišlijama ovog leta.

Svašta se natovarilo na naša pleća poslednjih dana… Od ispadanja od Gzire, malerima nema kraja, kao da se ceo svet okrenuo protiv nas. I sad da doživimo uvrede i to od sudije… Nemam reči!

Podsetio je fudbaler i na turbulentan Kup duel između Crvene zvezde i Radničkog.

– Zapamtila je Srbija tog sudiju, sigurno, prošle sezone, tokom čuvene penal serije na stadionu Crvene zvezde. Da ne širim priču o toj utakmici. Sretali smo se na terenima kao fudbaler i sudija, profesionalno, nikakvih razmirica nismo imali. I bitno je da se naglasi – poruku je preneo celom Radničkom, ne meni lično. Zgrožen sam, poniženi smo i ispražnjeni, nadam se da javnost neće ostati nema na ruženje fudbala u režiji četvrtog sudije… – rekao je Aksentijević.

 

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.