Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

STIGLA ZAMENA ZA KRSTAJIĆA Bugarska sa novim selektorom napada Srbiju (FOTO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Mladen Krstajić i stručni štab reprezentacije Bugarske (foto: Starsport)

Usled niza veoma loših rezultata, Mladen Krstajić je smenjen sa funkcije selektora reprezentacije Bugarske. Neko vreme je to mesto bilo upražnjeno, sve do danas, kada je Ilian Iliev zvanično promovisan.


KUP NEMAČKE: Herta – Majnc (20.45), kvota na tip 4+ u kladionici Maxbet iznosi 2.45


Ovaj 55-godišnji stručnjak je imao veoma respektabilnu igračku karijeru, koju je završio 2004. godine od kada se aktivno bavi trenerskim poslom. Međutim, ovo mu je prvi reprezentativni angažman.

Nisam mogao da ponudu reprezentacije. Sklopili smo dogovor na dve godine i sedam meseci. Na leto mi ističe ugovor u klubu, pa ćemo da vidimo da li ću da nastavim da radim tamo. Imam želju da pomognem, a mislim da to treba da uradi i svako ko voli Bugarsku. Siguran sam da ovaj tim može da pruži više nego što je do sada pokazao – istakao je Iliev koji je ujedno i šef stručnog štaba Černomoreca.

On će da debituje 16. novembra protiv Mađarske pred svojim navijačama, a tri dana kasnije ga očekuje gostovanje srpskoj reprezentaciji.

Prvo što želim da uradim je da podignem samopouzdanje igračima. Mi nismo zemlja sa velikim brojem fudbalera, moramo da se fokusiramo na ono što imamo, ali ne možemo da se oslonimo samo na mlade igrače. Potrebno nam je i iskustvo, verujem da ćemo da napravimo dobre rezultate – podvukao je Iliev.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.