Budimo u kontaktu

EVROLIGA

IMA RAZLOGA ZA SLAVLJE “Grobari” u svom stilu obeležili uspeh Partizana u Bolonji! Evo kako je sve izgledalo (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

"Grobari" u Bolonji na utakmici Virtus - Partizan (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Pobedom nad Virtusom u Italiji, Partizan se dodatno približio željenom plasmanu u Top 8 fazu. Iako je važio ka “domaćinska” ekipa, u poslednje je pokazao da to nije tačno, a na krilima svojih pristalica je došao do novih bodova u gostima.


NBA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Minesote na svom terenu protiv Filadelfije je 1.77. Utakmica počinje u 01.30.


Pošto ih je u dvorani “Paladoca” bilo mnogo, nije čudno što je po završetku susreta nastalo veliko slavlje na tribinama. “Grobari” su sa svojim miljenicima umeli kako da proslave veliki uspeh.

Evo kako je sve izgledalo:

PROČITAJTE JOŠ:

KOLOSALNA POBEDA Ovako se ide u Top 8 fazu! Partizan pokazao da može i na gostovanju (VIDEO)

SCENA ZA PAMĆENJE Ono kada si legenda oba kluba! Evo kako je dočekan predsednik KSS-a u Bolonji (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.