Budimo u kontaktu

ENGLESKA

IMA SE, MOŽE SE Čelsi kupio dete Sitija za 50 miliona evra!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Kol Palmer posle gola Sevilji u UEFA Superkupu (Foto: Beta/AP)

Čelsi nastavlja da vlada letnjom fudbalskom pijacom. Doduše, ne baš uvek uspešno. Evo i novog poteza kluba iz zapadnog Londona.


Kvalifikacije za LE: Na meču Karabag – Olimpija Ljubljana, naša kladionica nudi kvotu 2.75 za igru ug 1P2+.


Od šampiona Evrope i Engleske Mančester sitija je za 50 miliona evra kupljen Kol Palmer, momak koji je nedavno u UEFA Superkupu golom doneo izjednačenje “građanima” koji su kasnije, posle penal serije, osvojili trofej. Vest je objavio čuveni stručnjak za transfere Fabricio Romano, što joj svakako daje na težini.

Ovakav potez Mančester sitija donekle čudi, jer je Palmer projektovan kao naslednik Rijada Mareza na desnom krilu posle odlaska Alžirca u Saudijsku Arabiju. Ipak, u međuvremenu je od Rena za 60 miliona evra kupljen Žeremi Doku i očigledno je Pep Gvardiola odlučio da Francuzu da prednost.

Kol Palmer ima 21 godinu, rođen je u Mančesteru i dete je Sitija. Samo ove sezone je na tri utakmice postigao dva gola. Ipak, odlučili su da ga prodaju.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.