Budimo u kontaktu

EVROLIGA

IMA SVOJE MIŠLJENJE Trener Reala govorio o Kampacu: Faku mi je prijatelj, ali…

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Ćus Mateo na konferenciji za medije posle pobede nad Crvenom zvezdom (Foto: Printskrin)

Naravno, neizostavno je bilo pitanje o argentinskom organizatoru igre. Ipak, pitanje je da li su predstavnici medija dobili odgovor koji su očekivali.


NBA LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Oklahome siti protiv Majamija u istoimenom gradu je 2.10. Utakmica počinje u 01.30.


Fakundo Kampaco je ostavio veliki trag noseći dres Real Madrida, ali se ovoga puta našao na “drugoj strani”, u opremi Crvene zvezde. Ova dva tima su odmerila snage u 18. kolu Evrolige, do trijumfa u Beogradu je došla gostujuća.

Trener u redovima pobednika, Ćus Mateo, na konferenciji za medije je bio upitan za mišljenje oko čitave situacije sa Argentincem, koji ni u meču sa “kraljevskim klubom” nije mogao da igra:

– To je nešto za šta nisam kompetentan. Moram da budem van toga. Imam svoje mišljenje, ali moram da poštujem ono što se dogodilo. Naravno, Faku mi je prijatelj, želim mu najbolje, ali to je sve što mogu da kažem. Naravno da imam svoje mišljenje, ali imam i posao – da vodim svoj tim i svoje igrače. Šta mogu da kažem? Ništa o ovoj situaciji. Ponavljam, želim mu sve najbolje, jer to zaslužuje.

Naravno, dao je komentar i o utakmici:

– Uradili smo dobar posao danas jer smo u lošim momentima uspeli da ostanemo u meču, nismo se povlačili, predavali, niti smo išli unazad. Na kraju meča smo igrali odlično u odbrani, u poslednjoj četvrtini smo uspeli da prelomimo, ali ceo tim je napravio veliki posao i u prvom poluvremenu. Konačna razlika na semaforu ne oslikava razliku na terenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Obradovićev Monako srušio Olimpijakos pred dolazak u Beograd, Guduriću drama u Atini

ZVEZDIN AS U PROBRANOM DRUŠTVU Nedović se upisao u istoriju Evrolige!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.