Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

IMT predstavio pojačanje iz Crvene zvezde, stigao i Zarija Lambulić

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Novi "traktorista" Miloš Gordić / Foto: Starsport

Posle odlaska Milorada Kojića u Dubočicu, čelnici IMT-a bili su prinuđeni da angažuju novog golmana. Izbor je pao na Miloša Gordića, bivšeg mladog reprezentativca Srbije i omladinskog tima Crvene zvezde.


ARGENTINA 1: Kvota kladionice MaxBet na pobedu San Lorenca kod kuće protiv Argentinos Juniorsa je 2.55. Početak meča je zakazan za 20.30.


Kao što je MaxBet sport najavio još krajem prošlog meseca, talentovani čuvar mreže biće deo novobeogradskog kluba u njegovoj debitantskoj sezoni u elitnom rangu srpakog fudbala. Utanačeni su svi sitni detalji i odmah po povratku ekipe sa Zlatibora, gde je odrađena druga faza priprema, potpisan je ugovor po kome će Gordić narednu sezonu provesti u IMT-u, na pozajmici iz redova srpskog šampiona.

Gordić ima 23 godine, prošao je sve mlađe selekcije u Crvenoj zvezdi, koja ga je potom slala na pozajmice u Polet Dorćol, Mačvu i AEK iz Larnake, gde je proveo prethodnu sezonu. Za njega je najvažnije da bude u klubu gde će imati prostor da pokaže svoj talenat i kvalitet, a procenjeno je da je IMT prava sredina za dalji napredak.

“Traktoristi” su ove subote predstavili i pojačanje u defanzivnoj liniji. U pitanju je Zarija Lambulić (25) koji je tokom prošle sezone nosio dres bugarskog tima Beroe. Karijeru je započeo u Brodarcu, odakle je prešao u Proleter, a potom u transferu vrednom 400 hiljada evra otišao u beloruski Šahtjor iz Soligorska. Usledio je povratak u Srbiju i nastupi za Zlatibor, lučansku Mladost i Mladost Gat.

IMT je saopštio da je potpisao i prve profesionalne ugovore sa mladim 18-godišnjim krilnim napadačem Nikolom Krstićem, kao i napadačem Milošem Jovićem, koji je 2006. godište.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.