Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

“ŠTA TO BEŠE FER-PLEJ?” Dudić kritikovao IMT: Sramno je to što su radili, ovako nešto prvi put vidim

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Feđa Dudić (foto: Starsport)

Fenomenalan niz Radničkog iz Kragujevca od četiri vezane pobede. Danas je na stadionu “Čika Dača” pobeđena ekipa IMT-a sa 1:0.


PORTUGALIJA: Čaves – Aruka (21.15), kvota na pobedu gosta u kladionici Maxbet iznosi 2.25


Strelac jedinog pogotka na meču bio je Matija Gluščević u 15. minutu, a ono što je privuklo posebnu pažnju bilo je isključenje Feđe Dudića u 30.

Strateg domaćina je zbog prigovora sudiji zaradio direktan crveni karton, te je ostatak utakmice posmatrao sa tribina.

– Pre svega, želim da kažem da sam bez ikakvog razloga utakmicu proveo na tribinama. Na jedan faul, gde sam samo rekao “zašto faul?” odmah se poteže crveni. Nisam ni pola reči stigao da izgovorim, ali dobro, to je taj kriterijum, valjda se na meni bilduje. No, nema veze. Vodim srčano utakmice, dajem sve od sebe na svakoj i upoznali su me već. Onda možeš nekad i da mi propustiš kad reagujem kako reagujem. Prećutimo i mi nekad kad sudija propusti da svira nešto – istakao je Dudić, pa se nadovezao na samu utakmicu:

– Pobedili smo zaslužemo, stvorili smo više prilika i mogli smo i ranije da rešimo pitanje pobednika, da odemo na dva gola razlike. Ponovo smo loše ušli u utakmicu, kao i na prethodnom meču kod kuće sa Vojvodinom. Bilo je loše ali smo se dobro snašli. Sve u svemu, teška pobeda, teška utakmica, međutim IMT ima dosta kvalitetnih igrača i znali smo da će da bude ovako. Nije isto kada meč dočekuješ sa petog mesta gde te svi gledaju drugačije i sa devetog, desetog gde svi kažu “ok, oni su tu i ne mogu dalje”.

“SRAMAN POTEZ PROTIVNIKA”

Ono što je posebno zasmetalo Dudiću, jesu određeni potezi protivničke ekipe. Kragujevčani su dva puta izbacili loptu van igre kako bi se ukazala pomoć nekom igraču na terenu, ali Novobeograđani nisu želeli da je vrate.

– Pet godina se bavim ovim poslom i prvi put se desi da dva puta izbacimo loptu, a da protivnik oba puta neće da je vrati. Pa čime se bavimo mi? Šta to beše fer plej? Čime nas UEFA uči? Poštovanju? Mi u Ivanjici imamo 11 na 10, povređen je Milošević, ja kažem protivničkom golmanu da izbaci loptu da bi mi njima vratili. To je fer-plej. Zato pobedimo utakmicu, zato danas ne pobediš, možda zato nešto i ne uđe. Neka se zapitaju, zaista sraman potez da dva puta ne vrate, ne jednom, nego dva puta.

Dakle, posle 23 odigrane utakmice Radnički se nalazi na petom mestu tabele sa 35 bodova, dok je IMT 13. sa 21.

4 Komentara

4 Comments

  1. Djole

    02.03.2024. at 07:52

    Pa zsr ti niko nije rekao da je to zvezdina filijala,nemas se cemu cuditi, kakav crni moral kod njih…

  2. Dejan

    02.03.2024. at 11:09

    Moj Djole,ko o cemu kurvao p…..u

  3. Pero

    02.03.2024. at 18:08

    Idi cestitaj dan drzavnosti….baksuze jedan i treba te isljuciti i isterati iz srpskog fudbala….

    • Ahmetovič muhamed

      03.03.2024. at 05:30

      Naravno da će čestitati dan državnosti svoje domovine šta ti tu smeta opsovo te uvredio?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.