Budimo u kontaktu

Niže lige Srbije

INCIDENTI PREKINULI DERBI U ARILJU Član uprave Budućnosti udario igrača Smedereva! (FOTO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Foto: Incidenti, pa prekid u Arilju / Foto: Arilje oglasna tabla

Jedan od derbija kola Srpske lige Zapad odigran je u Arilju gde je Smederevo kao gost savladalo Budućnost 3:1, ali je sve palo u senku incidenta koji je prouzrokovao raniji kraj utakmice.


FRANCUSKA Od 20.45 Lion u derbiju dočekuje PSŽ. Deluju “sveci” nedodirljivo, zato je kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 1.65.


Pre svega, treba reći da je gol za domaći sastav postigao Igor Vučićević, dok su za goste pogađali Nikola Dimitrijević, Miloš Zličić i Jordan Jovanović. Po kišovitom vremenu, ali u lepoj atmosferi, viđen je zanimljiv fudbal, a gosti su posle 50 minuta igre stekli nedostižnih tri gola prednosti. Uspeli su Ariljci da u 52. minutu smanje zaostatak, ali nedugo zatim krenule su i neke nemile scene.

Prema izveštajima sa utakmice, prvo je jedan igrač Smedereva udario napadača domaćih Mirkovića što je izazvalo veliku gužvu na terenu, a došlo je do koškanja većeg broja igrača oba tima. Međutim, kada se očekivalo da se strasti smire, na terenu se pojavio i jedan član uprave Budućnosti i u opštem metežu udario jednog igrača Smedereva! Usledilo je novo koškanje i naguravanje igrača oba tima, a čini se da su svi zajedno bili nezadovoljni deljenjem pravde sudijske trojke.

Posle razgovora sa delegatom utakmice, glavni sudija Viktor Marinković odlučio je da u tom 65. minutu prekine meč! Fudbaleri Budućnosti su nastavili sa protestima kod sudija i delegata, ali to nije urodilo plodom, pa igre i fudbala više nije bilo. Sve u svemu, neslavan kraj utakmice koja je slovila za jedan od derbija kola, a verovatno će biti i naknadnih reakcija nadležnih organa.

Smederevo je jedini tim sa maksimalnim učinkom posle šest kola srpskoligaškog “zapada”, dok Budućnost ostaje na petoj poziciji sa osam osvojenih bodova.

POBEDA ZA VIDANJE RANA Milojević vraća “otpisanog” momka, promena i u špicu

VELIKI BOD Sin Dejana Stankovića briljira na golu Volendama

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.