Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Mijailović za MaxBet sport: Povezanost Partizana i Obradovića čvršća je od ugovora… Za mečeve sa Realom bio bi tesan i JNA

Darko Noveski

Objavljeno

,

Ostoja Mijailović (Foto: Starsport)

Kao nekad… Košarkaši Partizana jezde Evropom. Ruše velikane i pune dvorane gde god se pojave. Ponovo se mnogi boje snage kluba iz Humske.


ITALIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Milana protiv Lećea je 1.55. Meč počinje u 18:00.


Prvi put posle devet godina klub iz Humske je u elitnom društvu i odmah je pronašao mestu među najboljima. Ligaški deo je završio sa 20 pobeda i 14 poraza što mu je donelo šesto mesto pred plej-of Evrolige. U četvrtfinalu je protivnik Real Madrid. Iako Španci na papiru slove za favorita, ne deluje nemoguće da Partizan ode i korak dalje, na Fajnal for.

Ovo je, za sada, sezona iz snova. U Humksoj ne planiraju da se “bude”. Povodom onoga što je urađeno i onoga što sledi za MaxBet sport je pričao predsednik crno-belih Ostoja Mijailović,

BILO BI NEOZBILJNO DA PRETIMO MADRIĐANIMA

Napravljen je ogroman uspeh, Željko Obradović i njegova “”vojska su se plasirali u TOP 8, da li je sada na redu i seča “kralja”?

Napravljen je veliki uspeh. Ne treba zaboraviti da je ovo prvi plasman Partizana u četvrtfinale Evrolige posle 2010. godine, a da je od tada samo još 2016. naš klub igrao u toj fazi. Ne treba zaboraviti ni da smo jedini klub iz ABA koji je u formatu sa 16 ili 18 klubova u ligaškom sistemu izborio plasman u četvrtfinale. Vidim i osećam sreću kod navijača Partizana i ono što sigurno znam je da ostvareno do sada nije ništa drugo nego podstrek ekipi za nastavak sezone. Bilo bi neozbiljno da pretimo Real Madridu. Da obećamo da ćemo kao i do sada dati sve od sebe, to svakako. Kao predsednik kluba, verujem čvrsto u naš tim i trenera Obradovića. Verujem da će nam do kraja sezone doneti još puno razloga za sreću – rekao je Ostoja Mijailović za MaxBet sport.

Deluje da bi i fudbalski stadion JNA bio mali da primi sve navijače koji bi da bodre Partizan protiv Reala?

– Vidim da je ta moja šala dobro prihvaćena. Na stranu šala, ako je suditi po broju poziva i interesovanju, verujem da bi nam za četvrtfinale Evrolige i Stadion JNA bio tesan.

TEK ĆE DA SE PRIČA O OVOM TIMU

Trener Željko Obradović je napravio perefktan posao, ima ugovor na još godinu dana, da li grobari mogu mirno da spavaju i da li najtrofejniji evropski trener ostaje u Partizanu i sledeće sezone, jer ga mnogi žele na svojoj klupi?

Skoro su ga vaše kolege iz Grčke to pitale i videli ste njegov odgovor. Veza između Partizana i Željka sigurno nije vezana nikakvim ugovorom već je on samo… da tako kažem, birokratija. Eto, obaveza je da imamo ugovore u današnjem svetu. Što je normalna stvar.  Uovom slučaju, ta povezanost je mnogo čvršća od bilo kog ugovora.

Isto pitanje za Dantea Eksuma koji igra fenomenalno, da li Partizan može da ga zadrži? Takođe, Pantera, Lesora i Nanelija?

Dante Eksum zakucava preko Arturasa Gudaitisa (Foto: Starsport)

Pitanje sastava tima za narednu sezonu je pre svega na našem sportskom sektoru. Znate da se ne mešam u to, sem u domenu obezbeđivanja finansija i procene da li nešto možemo ili ne možemo da priuštimo. Sigurno je da će kada vreme dođe, i Zoran Savić i Željko Obradović izaći sa sa najboljim rešenjima. Da ne pričamo puno o tome sada. Ovo je tim o kojem će se verujem, tek pričati. I hajde da se fokusiramo na sadašnjost – istakao je čelnik crno-belih Ostoja Mijailović.

PROČITAJTE JOŠ:

Vujošević za MaxBet sport: Voleo bih da se objave imena ljudi koji su glasali protiv ostavke Vučelića

https://www.maxbetsport.rs/kampaco-crvena-zvezda-delije-real-madrid-432399/

8 Komentara

8 Comments

  1. ADŽI SINANUDIN DUHOVNIK MURHATA YAYAROGLUA

    23.04.2023. at 14:58

    AAAAUUUUU, ALAA LAAŽEEEE…PA ARENA MOŽE DA PRIMI 24.372 GLEDAOCA I NIKAD JE NAPUNOLI NISU A MI JESMO ČAK 2X

    • Крцунови сте потомци мали и уплакани!

      23.04.2023. at 15:18

      ПОПИ ЛЕКИЋ КРЦУНОВА ДЕВОЈЧИЦЕ И ДА ВАМ УГАСЕ НЕТ У ЛАЗИ ЛАЗАРЕВИЋУ…

    • Lika

      23.04.2023. at 15:55

      Sa duhovima šuti pa što niste punili u lš?

    • Tarmi94

      24.04.2023. at 09:36

      Nemoze primiti a vi ste prokucavali karte naprazno da bi je napunili i kad su pune stepenice i hodnici onda mozeee aaa tk evroliga sad nedopustaaa tako da ne**riii!!!

    • Darko

      24.04.2023. at 12:46

      Zna se da jedan broj mesta mora da ostane prazan iz bezbednosnih razloga. To su propisi.

  2. G4

    23.04.2023. at 15:18

    3miliona je jaka veza između Partizana i Obradovića, to svi znaju.

  3. Avav

    23.04.2023. at 17:00

    Pa o ugovoru niste ni pricali.Nego je bilo samo koliko apartmana na Zlatiboru ste mu obecali.Taj za dz ne vodi nikoga.

    • SVE U NJU

      23.04.2023. at 17:32

      A i zašto bi neko ko je najbolji u svom poslu taj isti radio za džabe? To mogu neznalice poput rudonje…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.