Budimo u kontaktu

NEMAČKA

Isko na pregledima u Nemačkoj, da li s novim klubom do kraja trke može da šokira Bajern?

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Isko (Foto: Beta/AP)

Prolazi lekarske preglede, pitanje je trenutka kada će bivši fudbaler Real Madrida zvanično da potpiše ugovor sa Union Berlinom, koji bi trebalo da vaći godinu i po dana. Nemački mediji pišu da je kompletan posao završen, a klub koji je trenutno drugi na tabeli očigledno želi da napravi senzaciju i ugrozi nedodirljivi Bajern na kraju šampionske trke.


EVROLIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Partizana protiv Asvela je 1.40. Meč počinje u 20:30.


Isko ima 30 godina. Najduže je igrao za Real Madrid (246 ugtakmica od 2013. do 2022. godine), a onda je prešao u Sevilju. Ni on, ni klub iz Andaluzije, nisu bili zadovoljni. Odigrao je samo 13 utakmica i jednom pogodio mrežu.

Sada će Isko prvi put da zaigra izvan teritorije Španije i to u Bundesligi, koja odavno nije bila ovako zanimljiva. Bajern je naređao tri remija, istovremeno Union Berlin tri trijumfa, pa sad ima samo bod manje od Bavaraca. Čak šest klubova u Nemačkoj je u samo pet bodova, pa nam, možda, predstoji neverovatno zanimljiva šampionska trka.

Bajern nije dominantan kao što je to najčešće bio slučaj, Dortmund ima tri trijumfa u nizu…

PRVIH ŠEST U NEMAČKOJ

Bajern Minhen 37

Union Berlin 36

Lajpcig 35

Dortmund 34

Frajburg 34

Ajntrfaht 32

PROČITAJTE JOŠ:

Partizanov Kolumbijac samo dan ranije bio na korak do potpisa za jedan argentinski klub – MaxBet Sport

SNIMAK KOJI JE “ZAPALIO” SVET Šeik se iznervirao zbog Ronalda: Dao sam 200 miliona, a on samo zna da kaže “siuuu” (VIDEO) – MaxBet Sport

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.