Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ISPLATILI SE ZVEZDI, A NJEN DRES JOŠ NISU OBUKLI Potpisi “dan pre” – Partizanova noćna mora

Darko Noveski

Objavljeno

,

Lazar Nikolić doneo vođstvo Javoru u Humskoj (Foto: Starsport)

Tek odigrano 16. kolo Superlige Srbije donelo nam je scenario kakav Hičkog ne bi režirao. Bili su Partizan i njegovi navijači glavom na “minus tri” od Crvene zvezde pre nego što će da istrče na “travnati tepih” stadiona u Humskoj. Tada im je stigla vest da je Aleksadnar Pešić golom u 97. minutu postigao gol za pobedu crveno-belih 2:1, a posle 90 i kusur minuta Partizan se umesto na viđenih “minus tri” našao na dalekih “minus sedam” posle remija sa Javorom 3:3.


LIGA ŠAMPIONA Borusija u Dortmundu u derbiju kola dočekuje Mančester siti. Biće golova, u to ne sumnjajte. Probajte 4+, kvota u kladionici MaxBet je 2.25.


Jedan od junaka podviga Ivanjičana u Beogradu bio je Lazar Nikolić. Polivalentan igrač koji pokriva pozicije desnog beka i desnog krila. Postigao je evrogol u Humskoj za vođstvo Javora 1:0. Kao zasluga za to stigla je vest sutradan da je Lazar Nikolić novi fudbaler Crvene zvezde. Da će četi Miloša Milojevića da se priključi već na zimu.

Po informacijama koje ima MaxBet sport, Lazar Nikolić je sa Crvenom zvezdom potpisao još prošle nedelje. Tako je crveno-belima pomogao, a da dres još uvek nije obukao. Nema sumnje da je bio motivisan da svom budućem klubu pomogne da pobegne večitom rivalu Partizanu, a on se samim tim korak približi osvajanju prvog tofeja u karijeri. Od januara će da bude fudbaler Crvene zvezde, a po trenutnom stanju četa Miloš Milojevića ima velikih sedam bodova prednosti.

NIJE PRVI – ISTA SITUACIJA SA STEFANOM MITROVIĆEM

U julu mesecu se dogodilo isto. Crvena zvezda je samo dva dana pred dvoboj Radničkog i Partizana u Nišu kupila krilnog napadača Stefana Mitrovića. Tačnije, tada je transfer vredan 501 hiljadu evra bio dogovoren i čekalo se samo da danas reprezentativac Srbije odigra dvoboj sa Partizanom. Stefan je bio jedan od najboljih na terenu, iako nije postigao gol, a Radnički je remizirao sa crno-belima. Identičan rezultat kao i protiv Javora 3:3.

Stefan Mitrović je sutradan potpisao za Crvenu zvezdu. Tako su dva domaća pojačanja šampiona Srbije deonela svom novom klubu četiri boda više u odnosu na Partizan, a da crveno-beli dres još nisu obukla. Isplatili su se Zvezdi pre roka…

PREPORUČUJEMO:

BESAN Kapiten Radničkog posle meča sa Zvezdom: Klasična otimačina! Kažnjeni smo brutalno i drastično

PROBUDILI SE NOVOSAĐANI Prva pobeda Vojvodine posle četiri kola

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.