Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

Ispovest bivšeg reprezentativca Brazila: Predozirao sam se i bio sam budan sedam dana (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Mario Žardel (Foto: Youtube.com/I Love Sporting CP)

Nekadašnji brazilski napadač Mario Žardel ostavio je dubok trag u portugalskom fudbalu. Branio je boje Porta i Sportinga, a za “karioke” je odigrao deset mečeva.


AFRIKA: U utorak od 17 igraju Zimbabve – Gvineja, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Gvineje 1.55. 


On je tokom karijere imao ozbiljnih problema sa drogom, a o tome je pričao u portugalskom “Velikom bratu”.

Predozirao sam se 2002. godine i bio sam budan sedam dana uz kokain. Za sve vas koji me gledate, samo da znate da to nije pozitivan primer. Mislio sam da mi se ništa neće dogoditi, da je sve u redu. Pao sam na dno i trebalo mi je puno vremena da se podignem. Ono što je važno je da sam živ i da danas mogu reći ne drogi – rekao je Žardel.

Tokom karijere, koja je trajala, do 2011. godine, igrao je u mnogim zemljama. Igrao je u Turskoj, Bugarskoj, Brazilu, Argentini, Italiji, Australiji… Zlatnu kopačku je osvojio 1999. i 2002. godine. U sezoni 1999/2000 bio je najbolji strelac Lige šampiona.

Po završetku igračke karijere bavio se politikom.

SKUPŠTINA FK PARTIZAN Vučeliću i Vazuri novi petogodišnji mandati! Podrška crno-belih Novaku Đokoviću!

AKN Kamerun i Burkina Faso nastavljaju dalje (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.