Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

ISTORIJA! Šta je ovo, ljudi moji? Ludnica! Pogledajte slavlje Bena i drugara kada su saznali da idu dalje na AKN (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Fudbaleri Komorskih ostrva u transu (Foto: Printscreen)

Reprezentacija Komorskih ostrva napravila je čudo kada se plasirala na Afrički kup nacija. Ipak, ova mala ostrvska zemlja tu nije stala.


NEMAČKA U subotu od 15.30 Frajburg dočekuje Štutgart. Kvota na “švabe” u kladionici MaxBet je 3.75. Iznenađenja su uvek tu.


Komori su pobedom nad Ganom u sredu upisali prvu pobedu na jednom velikom takmičenju, pala je Gana 3:2. Ispostaviće se dovoljno za plasman u osminu finala.

U četvrtak Komorskim ostrvima je trebalo da Obala Slonovače pobedi Alžir, što je i učinila 3:1, da bi Ekvatorijalna Gvineja pobedila Siera Leone 1:0. To je značilo da su Komorska ostrva izborila plasman kao četvrta najbolje plasirana ekipa koja je zauzela treće mesto u svojoj grupi.

Kada su sudije odsvirale kraj na dve gore navedene utakmice u hotelu gde su smešteni El Fardu Ben i drugari počela je “ludnica”. Slavlje do kasno u noć.

Gorelo je i na Komorskim ostrvima:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by El-Fardou Ben MOHAMED (@ben_m31)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by El-Fardou Ben MOHAMED (@ben_m31)

Ovako se slavilo na Komorskim ostrvima:

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.