Budimo u kontaktu

Odbojka

ISTORIJA U GDANJSKU Nikola Grbić doneo Poljskoj trofej Lige nacija i vrednu novčanu nagradu

Emir Selmani

Objavljeno

,

Nikola Grbić (Foto: Starsport)

Legenda srpske odbojke Nikola Grbić uspeo je zlatnim slovima da se upiše u istoriju odbojke u Poljskoj. Predvođeni nekada najboljim tehničarem sveta Poljaci su uspeli prvi put u istoriji da osvoje Ligu nacija.


ČILE: Univerzidad Katolika i Kokimbo sastaju se u 00.00, a kvota kladionice MaxBet na tip 3+ je 1.85.


Na domaćem terenu u Gdanjsku, u fantastičnoj atmosferi, izabranici selektora Grbića porazili su Amerikance u finalu sa 3:1, po setovima 25:23, 24:26, 25:18, 25:18. Igrao je domaćin bez sjajnog Vilfreda Leona, ali su neki drugi igrači preuzeli odgovornost. Kačmarek je dominirao sa 25 poena, a odličan je bio Šlivka sa 14.

Pored trofeja, Poljacima je pripala i vredna novčana nagrada u iznosu od milion dolara. Treće mesto i bronzanu medalju, prvu na svetskim takmičenjima posle 46 godina, osvojio je Japan pobedom u meču za treće mesto protiv Italije (3:2).

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.