Budimo u kontaktu

ITALIJA

ITALIJANI PIŠU Vlahović odlazi na leto, dva velikana već stala u red!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Rastanak Dušana Vlahovića sa Juventusom je sve bliži. Tako bar tvrdi Gazeta delo sport koja piše da je budućnost srpskog internacionalca u torinskom klubu krajnje neizvesna.


Na meču Mančester siti – Bajern, naša kladionica nudi kvotu 2.50 za igru ug 1P2+.


Uglesni sportski dnevnik piše da će odlazak Vlahovića da ubrza eventualni neuspeh Juventusa u borbi da se domogne Lige šampiona. Jedini način da to ostvari je da osvoji Ligu Evrope.

Italijani navode da su dva evropska kluba već pokazali interesovanje za transfer Vlahovića koji ima ugovor do kraja juna 2026. To su Čelsi i Bajern koji se već raspituju za cenu.

Vlahović je u Juventus došao u januaru prošle godine iz Fjorentine za 81.6 miliona evra. Ove sezone je odigrao 31 utakmicu u svim takmičenjima i postigao 11 golova.

PROČITAJTE JOŠ:

JUNAK LINCA Mustafa za MaxBet sport: Dobro sam se uklopio, boravak u Zvezdi mi je dosta pomogao

RASPLET Mesi pred povratkom, ključni korak je napravljen

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.