Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Pred smenom i sedmi evroligaški trener! Itudis dolazi na klupu velikana

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Dimitris Itudis (Foto: Starsport)

Kako stvari stoje, još jedan trener neće da dočeka kraj sezone u Evroligi. Sedmi stručnjak je pred smenom. Seča za sečom…


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na pobedu Vest Hema protiv Brajtona je 2.50. Utakmica u Londonu počinje u 20:30.


Očekuje se da se uskoro rastanu Barselona i Rođer Grimau. Računajući špansku ACB ligu i Evroligu, Barselona ima čak sedam poraza u poslednjih 10 utakmica,

Sportski direktor Katalonaca Karlos Navaro je u nedelju demantovao priče o promeni trenera, ali i dan kasnije su se nastavile spekulacije. Tako se sada pojavila informacija da će umesto Grimaua na klupu Dimitris Itudis, koji je nedavno otišao iz Fenerbahčea.

Neposredno pre početka sezone Virtus je napustio Skariola i na njegovo mesto je došao Bjanki. Tokom sezone trenere su promenili Crvena zvezda (Sferopulos umesto Ivanovića), Asvel (Poceko – Ti Džej Parker), Baskonija (Ivanović-Penjaroja), Fenerbahče (Jasikevičijus-Itudis) i Žalgiris (Trinkijeri – Maskvitis).

7 Komentara

7 Comments

  1. Bg

    02.01.2024. at 07:38

    Sjasi kurta da uzjase murta. Niti se pojavljuju nova lica, niti iko zeli da rizikuje sa nekim ko nije iz el, jer boze moj niko nista ne zna osim evroligaskih trenera. Cekam prvog koji je vodio sve timove iz ove biznis lige

    • CeHka

      02.01.2024. at 12:25

      Pa zar Maksvitis nije prvi put vodio EL u Žalgiris, kao i Jasikevičijus pre njega, Grimasu je dobio šansu u Barsi, Parker u Asvelu prvi put vodio EL. Slažem se da treba nove krvi, ali trenutno svako ko je dobio šansu je nije iskoristio. 🤗 Očekujem da Alimpijević uskoro dobije šansu ako nastavi sa dobrim rezultatima.

    • Andrija Cacak

      02.01.2024. at 15:56

      Mozda Vlade Djurovic ili ono drugo SNS govedo ćelavo

      • Aleksandar Čačak

        03.01.2024. at 13:00

        Ono što je Vlada Djurović napravio u YU ligi, neće nijedan trener

        • Dragan

          04.01.2024. at 01:42

          ???????? Brate na čemu si????

  2. Boban

    02.01.2024. at 14:26

    Ovo što radi Čović je ravno kriminalu. Iz aviona se vidi da fali plej,bek, krilo a i jedna kvalitetna 5. Ubiće tempom Mitrovića i Bolombpja. Uz dužno poštovanje ostsli im nisu do kplena. Toliko igrača je bilo slobodno a on ništa. SRAM GA BILO, NE MOŽE PROPALI POLITIČAR DA BUDE USPEŠAN U SPORTU to je više puta dokazano.

  3. Mikiveliki

    03.01.2024. at 00:53

    Hocemo kori HIGINSA,covicu dovodi ga i kalinu vracaj da se krljamoooo.AAAAA

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.