Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

Ivana otvara sezonu “lova” na dijamante

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Ivana Vuleta je u martu postala dvoranska šampiona sveta (Foto: Starsport)

Kreće u nove pohode. Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta ovog vikenda takmičiće se na drugom Dijamantskom mitingu koji će da bude održan 21. maja u Birmingemu.


EVROLIGA, FAJNAL FOR: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Barselone protiv Reala je 1.68. Meč počinje u 21:00.


Takmičenje u dvorani završila je na najbolji način – osvajanjem prvog mesta na Svetskom prvenstvo koje je odrđano u Beogradu. Sada Ivana spremno dočekuje sezonu na otvorenom. Pred njom su Svetsko prvenstvo (Oregon, od 15. do 24. jula) i Evropsko prvenstvo (Nemačka, od 15. do 21. avgusta).

Ivana će da otvori takmičarsku sezonu na mitingu Dijamantske lige u Birmingemu. Skakaće iz nešto kraćeg zaleta, a rezultat sa kojim bismo bili zadovoljni je u zoni 6.70 – 6.80 m. Nedelju dana posle Birmingema Ivana će da otputuje u Judžin, takođe na miting Dijamantske lige. Onda sledi tempiranje forme za Svetsko prvenstvo koje je sredinom jula – rekao je Ivanin trener, Goran Obradović.

Srpska atletska kraljica ima 16 pobeda na mitinzima Dijamantske lige i bila je tri puta ukupna pobednica ovog takmičenja. Po tome je Ivana rekorderka među skakačicama udalj.

PROČITAJTE JOŠ:

“OKUPACIJA” Navijači Olimpijakosa raspevani u Beogradu, Trg Republike u crveno-belim bojama (VIDEO)

Nije lako pred kamerama… Strajnić imao grdnih problema pred drugo poluvreme meča Ajntrahta i, i, i… (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.