Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

Ivana se posle zlata ogrnula srpskom zastavom i poručila: Ovo sam čekala četiri godine (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Ivana Vuleta (Foto: Beta/AP)

Kakva godina za Ivanu Vuletu. Posle titule na Svetskom dvoranskom prvenstvu, naša najbolja atletičarka se okitila i zlatom na Evropskom šampionatu u Minhenu. Ostaje žal što se nije popela na pobedničko postolje na Svetskom prvenstvu u Judžinu.


BELGIJA: U petak od 20:45 igraju Eupen – Seranž, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.80. 


Njoj je ovo treća medalja sa evropskih šampionata. Zlatna je bila 2016. u Amsterdamu, a bronzu je osvojila 2014. u Cirihu. Posle takmičenja je dala izjavu ogrnuta srpskom zastavom.

Ostala sam nedorečena, grde me kada nešto najavljujem, a to ne uradim. Ispunila sam ono po šta sam došla. Ovo sam čekala četiri godine. Znala sam da neće biti nimalo lako, jer je Malaika Mihambo postala svetska prvakinja i olimpijska pobednica. Od njene prve medalje 2016. mi smo tu. Uživala sam, atmosfera je bila fantastična. Sve vreme sam gledala u publiku, nisam mogla da se načudim i nagledam i htela sam da to iskoristim – rekla je lepa Zrenjaninka i dodala:

– Nasuprot mom nastupu u Judžinu gde sam htela da sprovedem drugačiji pristup i da osvojim medalju, sada sam se vratila izvornoj sebi, načinu na koji ja pristupam takmičenju. Ovo mi je jedna od najjačih serija, bez obzira što je bilo hladno. Uživala sam, nisam sumnjala. Znala sam da ću da izazovem Malaiku prvim skokom. To sam i tražila da se približim ličnom rekordu, po cenu da budem i druga. Znala sam da to nije opcija večeras. Mnogo sam srećna, mnogo sam ponosna. Hvala svima na podršci.

PROČITAJTE JOŠ:

Ivana Vuleta šampionka Evrope!

SKENER MAXBET SPORTA Petrić na putu da izleči Partizan, ali čeka ga još mnogo posla

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.