Budimo u kontaktu

EVROLIGA

IVANOVIĆ PRED ASVEL Super su ekipa, slična Valensiji! Zvezda opet bez dva bitna igrača

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović (Foto: Starsport)

Nema odmora posle trijumfa nad Valensijom, jer Crvenu zvezdu već u petak od 21.00 čas očekuje gostovanje Asvelu. Biće to poslednja utakmica 32. kola Evrolige.


ŠPANIJA U petak od 21 čas Majorka dočekuje Osasunu. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.30.


Kao i u meču sa Špancima trener Duško Ivanović ni na ovom neće moći da računa na Nemanju Nedovića koji se oporavlja od virusa, ni na kapitena Branka Lazića kojeg još muči povreda.

Asvel je super atletska ekipa, zaista. Protiv njih je teško igrati, igraju prilično slično kao Valensija, ali su fizički dominantniji u odnosu na Valensiju, i uz to imaju visokog centra koji pravi razliku u reketu – rekao je Ivanović.

Ekipa je već krenula put Francuske. A Fakundo Kampaco je posle još jednog sjajnog izdanja u sredu istakao da Crvena zvezda i u Francuskoj ide po pobedu.

Nema sada nikakvih opravdanja. Idemo tamo da odigramo najbolje što možemo. Ako želimo da pobedimo, moramo da budemo pametni, ali i puni energije, borbenosti… To je jedini način da tamo trijumfujemo – kaže Kampaco.

Ognjen Dobrić siguran je da će ekipa da bude spremna za novi duel.

Imamo dan da se spremimo, oporavimo, idemo u Francusku s jednim ciljem, a cilj je uvek pobeda. Kalkukaclije oko nastavka, TOP 8, ne razmišljamo, idemo da pobedimo svakog. Matematički postoje kalkulacije, ali ne bavimo se time, mislim, otkad smo fokusirani na teren i na igru, sve izgleda kako treba, manje treba da se bavimo kalkulacijama, a više da se bavimo onim što treba da radimo – kaže Dobrić.

Odmah posle utakmice crveno-beli se preko vraćaju u Beograd, a u ponedeljak ih očekuje utakmica 24. kola ABA lige sa ekipom Mege.

PROČITAJTE JOŠ:

POPULARNI GLUMAC UZ ZVEZDU Odbio ulogu da bi gledao meč protiv Mladosti (VIDEO)

RUBEŽIĆ ZA MAXBET SPORT Ne otpisujte Novi Pazar! Na pobedu u Lučanima!

Ž

 

1 komentar

1 komentar

  1. VOLIM TE BABA SERO,VRĆI SE NA KPMENTARI,NE MOGU BEZ TEB! TVOJ MUJO MAGLA

    30.03.2023. at 19:30

    Ne sumnjam u DUŠKA.ZVEZDA je sve BOLJA.DOBIĆEMO I VILERBAN I OLY I FENER I NEČEMO SE PLASIRATI,ALI MOŽDA SE I GLODAR**ISTANCI OKLIZNU PROTIV REALA I MONAKA. KOLIKO IM BODIRAGA ŠTELUJE RASPORED PROSTO JE DA POVRATIŠ.OPET I PONOVO GLODAR**IMA DAN VIŠE ZA ODMOR!!??🤢🤧🤢🤧🤢
    Taman koliko je trebalo da budemo u vrhu,MURAT i PROPALI MENADŽER odradili su da spreče registraciju KAMPACA i potpis makar POLONARE, kako bi sebi obzbedili PROLAZ,a nas SPOTAKLI! BIĆE VAM UREDNO VRAĆENO STOKO GLODAR**SKA!!! REKO VAM DULE ONOMAD!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.