Budimo u kontaktu

ABA LIGA

IVANOVIĆ PRED MEGU Igraju modernu košarku, ali znamo gde treba da ih zaustavimo

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović (Foto: Starsport)

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da crveno-beli moraju da zaustave mlade i talentovane igrače Mege kako bi došli do pobede. Crvena zvezda će u nedelju od 20 sati na svom terenu dočekati ekipu Mege u meču 11. kola regionalne ABA lige, a posle poraza u Evroligi od Olimpije iz Milana, prvog otkako je Duško Ivanović seo na klupu crveno-belih.


ABA LIGA: Kvota naše kladionice na igru UP2- za utakmicu između Crvene zvezde i Mege je 2.05. Početak je zakazan za 20.00.


Crvena zvezda i Mega su se dogovorili da promene domaćinstvo zbog zauzetosti hale “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu. Taj meč je prvobitno trebalo da bude odigran u ponedeljak od 18 sati.

Mega je izuzetno mlada i talentovana ekipa, koja igra modernu košarku sa puno tranzicije. Radi se o timu koji ima puno kvaliteta i igra brzu košarku sa puno kontranapada. Moraćemo da ih zaustavimo kako bi došli do pobede – rekao je Ivanović, a prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić istakao je da je Mega ekipa koja je željna afirmacije.

Dobra, mlada ekipa, željna afirmacije, predvođena sa nekoliko vrlo iskusnih igrača koji dodatno podižu kvalitet kao Dragan Milosavljević. Igraju vrlo brzo, dosta šuteva, kontri, moraćemo da ih uvedemo u neki naš ritam koji kreće od čvrste odbrane… – rekao je Dobrić.

Crvena zvezda je podsetila da je klub kažnjen od strane Disciplinskog sudije ABA lige Hrvoja Vidana zbog propusta u organizaciji utakmice osmog kola ABA lige protiv Partizana. Crveno-beli su obavestili navijače da nisu u mogućnosti da puste u prodaju pojedinačne karte za ovu utakmicu, zbog vlasnika sezonskih karata koji će popuniti dostupni kapacitet hale.

PROČITAJTE JOŠ:

MAXBET SPORT NA LICU MESTA Kampaco stigao u Beograd! Zvezda nova stanica u karijeri (FOTO+VIDEO)

PRATILI SMO KAMPACA DO KOLA U Beograd nije došao sam, to znači samo jedno… (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.