Budimo u kontaktu

KATAR 2022

Izabrano 11 najgorih posle grupne faze, tu je jedno veliko ime!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Reprezentacija Srbije je neslavno završila takmičenje na Svetskom prvenstvu u Kataru i ovog popodneva se u nekompletnom sastavu vratila u otadžbinu. Međutim, “orlovi” su u izboru 11 najgorih igrača grupne faze koji je napravio prestižni portal Sofascore ostali pošteđeni. I pored slabe igre, pre svega u odbrani, izabranika Dragana Stojkovića nema u toj nimalo pohvalnoj postavi.


Na meču Engleska – Senegal, naša kladionica nudi kvotu 4.15 za igru X-1.


Ali, tu je jedan od dvojice najboljih fudbalera današnjice – Kristijano Ronaldo! Portugalac je malo pokazao na tri utakmice u grupi, postigao je samo jedan gol, i to iz problematičnog penala protiv Gane. Doduše, jedan mu nije priznat i pripisan je Brunu Fernandešu.

Evo kako izgleda najgora postava grupne faze, po izboru portala Sofascore.

Aisa Baršam (Katar) – Džonston (Kanada), Duarte (Kostarika), Kalvo (Kostarika), Ahmed (Katar) – Leki (Australija), Budijaf (Katar), Al Malki (Saudijska Arabija), Bjukenen (Kanada) – Ali (Katar), Ronaldo (Portugalija).

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.