Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

IZGUBIO MESTO Na Piksijevom spisku nema samo jednog igrača iz Katara! Evo o kome se radi

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi (Foto: Beta/AP)

Pred Srbijom je početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i mečevi sa Litvanijom i Crnom Gorom 24. i 27. marta. S obzirom na sastav grupe G (tu su još Mađarska, Bugarska i Litvanija), utisak je da kontinentalni šampionat nikad nije bio bliži.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na igru gol gol (GG) u meču Čelsi – Dortmund (21:00) je 1.80.


Na spisku selektora Dragana Stojkovića je ukupno 36 igrača. Među njima su i oni koji su bili na Svetskom prvenstvu u Kataru. Tačnije, od onih 26, nema samo jednog!

U pitanju je Stefan Mitrović (32). Očigledno da je štoper Hetafea izgubio mesto. Istini za volju, nije više ni u startnoj postavi španskog kluba.

Stefan Mitrović je bio junak u meču sa Portugalijom (Foto: Starsport)

Nije Mitrović blistao ni u Kataru, kad je dobio priliku. Ušao je protiv Kameruna kada su “orlovi” vodili s 3:1. Naš nacionalni tim je do kraja primio dva gola, Mitrović nije mogao da se nosi s brzim napadačima protivnika. Vrlo je moguće da će taj duel da mu bude i poslednji u reprezentativnoj karijeri.

Ostaće, međutim, Stefan Mitrović upamćen po dobrom kad su njegove igre u nacionalnom dresu u pitanju. Pre svega, pitanje je da li bi se Srbija našla na Mundijalu da je priznat pogodak Ronalda u Beogradu, kada je upravo Mitrović izbacio loptu koja je prešla gol-liniju. Heroj nacije bio je i 2016. godine kada je skinuo zastavu Albanije koja je dronom ubačena na stadion Partizana, tokom kvalifikacione utakmice za EP, Srbija – Albanija.

PROČITAJTE JOŠ:

REKORDER Salah zbog treninga putovao po 9 sati i sanjao da postane fudbaler… Pravio je loptu od čarapa, a sada je kralj strelaca Liverpula (VIDEO)

OD NAJBOLJE IZMENE DO VELIKE DILEME Top 5 utisaka vikenda iza nas

1 komentar

1 komentar

  1. Story

    07.03.2023. at 13:04

    A KATAI,MA JH STOR NAD MAJSTORIMA KOG SE NIJEDAN NORMALAN SELEKTOR NE BI IDREKAO(A PRI TOM ZOVEŠ VELJKA SIMIĆA IZ VOJVODINE I KOJEKOGA JOŠ!?),A MIJAILOVIĆĆĆĆ NAJBOLJI ZADNJI VEZNI KOG SRBIJA IMA,A KOJI MOŽE I NA LEVOG BEKA!,A BIRMANČEVIĆ,KOJI MOŽE DA TRČI 2 UTAKMICE,A I IMA I EKAPLOZIVNU BRZINU I ŠTO JE NAJBITNIJE ZNA FUDBAL,A NIKAD GA “VELIKI STRUČNJAK” PIIKSOO NIJE UZEO NI U ŠALI NA MAKAR PROBU. A TEK NAČIN REGRUTOVANJA NAŠIH KLINACA KOJI ŽIVE U EVROPI!? TO JE TEK SKANDALOZNO!!! OĆEŠ BAJČETIĆA??? PA STAVI GA NA SPISAK NEZNALICO I OBJAVI DA SI SPREMAN DA GA STAVIŠ I U STARTNIH JEDANAEST! TAKVE GLUPOSTI RADE I U ZVEZDI,KAD NEMAJU SLUHA ZA MALE RIZIKE TIPA MIJATOVIĆ,KNEŽEVIĆ,RADULOVIĆ,ILI GOMILA DRUGIH… PIKSI ZOVE MALOG SVILARA MESECIMA,A ONDA GA NEMA NI NA ŠIREM SPISKU,😆😆😆!? EEE MOOJ PASIPOLJANAC. NOGDE SISTEMA,NIGDE REDA I POREDKA. HTEO DŽAJA ILI NEE, MORA DA SMENI TOG NEDONOŠKA, TOG NEZNALICU ŠTO U 21. VEKU IGRA IGRU BEZ IGRE GDE MU NIKO NE TRČI I NEMA ODGOVORNOST,A MOTIVACIONA PRIPREMA EKIPE JE MISAONA IMENICA ZA OVOG BOLESNO SUJETNOG NEZNALICU. PRVI DŽAJIĆEV POTEZ,HTEO NEHTEO,UZ RIZIK DA SE ZAMERI KOME GOD,MORAO BI DA BUDE OTKAZ SELEKTORU BEZUSLOVNO!!! VIDELI SMO SVI ODLIČNO U QATARU KOLIKI JE LAŽOV I MANIPULANT!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.