Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

IZNENAĐENJE Ameri umesto da skrate spisak za Mundobasket, oni ga proširili

Darko Noveski

Objavljeno

,

Stiv Ker proširio spisak (Foto: Beta/AP)

Selektor SAD, Stiv Ker proširio spisak igrača uoči početka priprema za Mundobasket. On je nedavno saopštio imena 12 momaka na koje računa, a sad ih je dodao još devet. O čemu je reč…


HRVATSKA U subotu od 21 čas u prvom kolu HNL Osijek dočekuje Slaven Belupo. Kvota na keca u kladionici MaxBet je 1.60.


Reč je o tome da šef stručnog štaba Amera želi da pojača konkurenciju, ali i vidi na koga može da računa u budućnosti. Među imenima koja su dobila poziv za pripreme reprezentacije našli su se Kventin Grajms iz Njujorka, Čet Holmgren i Džejlen VIlijams iz Oklahome, Kejd Kaningem iz Detroita, Džejlen Grin iz Hjustona, Kiga Marej iz Sakramenta, Trej Marfi koji nastupa za Nju Orleans, centar Minesote Naz Rid kao i bek Bostona Pejton Pričard.

Amerikanci će prvi deo priprema odraditi u Las Vegasu. Tamo će pod “prismotrom” biti pomenuti igrači, a glavni cilj je da ostave što bolji utisak na selektora Stiva Kera.

Očekuje se da 12 zvanično najboljih Stiv Ker saopšti desetak dana pred start turnira u Japanu, Indoneziji i Filipinima. Srbija još nije objavila ni širi spisak.

1 komentar

1 komentar

  1. Coa

    22.07.2023. at 08:12

    Ker žešće potcenjuje konkurenciju…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.