Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

IZNENAĐENJE? Bivši igrač Partizana karijeru nastavlja u Albaniji!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Partizana (Foto: Starsport)

Brzo do novog kluba. Samo nekoliko dana posle napuštanja Borca iz Banja Luke stigao je poziv iz Albanije, koji je bivši fudbaler Partizana brzo prihvatio.


NBA: U petom meču finalne serije NBA lige sastaju se Golden Stejt i Boston, a kvota na pobedu domaćina u MaxBet kladionici je 1.65.


Luka Cucin se seli u Albaniju, gde je sklopio saradnju sa ekipom Laci, koja se takmiči u elitnom rangu. Desni bek je posle napuštanja Humske branio boje Spartaka iz Subotice, Inđije i Vojvodine, odakle je početkom godine stigao u Bosnu i Hercegovinu.

Pored produžetka ugovora do sledećeg juna, defanzivac se decidirano odlučio da promeni klub, pa ga sada čeka novi izazov u Albaniji, gde je stavio paraf na dve godine.

Ipak, ako sve bude po planu Cucin će imati važnu ulogu u novoj ekipi, koja treba da mu bude odskočna daska za selidbu u drugi deo Evrope. Pred njim je novi izazov u Laciju i prilika da potvrdi potencijal.

PROČITAJTE JOŠ:

“PARNI VALJAK” TRLJA RUKE Amerikanac napustio Partizan, Nemci pune crno-belu kasu!

Ivanović pred majstoricu: Moramo da odigramo potpuno drugačiju utakmicu od one u nedelju

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.