Budimo u kontaktu

EVROLIGA

IZNENAĐENJE ILI NE? Đoković pozdravio košarkaše Partizana u Monte Karlu (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Novak Đoković je poslednjih nedelja sveprisutan u srpskoj košarci poslednjih nedelja. Dolazi na utakmice Evrolige Crvene zvezde i Partizana.


LA LIGA: Od 21 igraju Sevilja – Selta, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.25.


Deluje da su se članovi porodice Đoković navijački podelili. Da Nole bodri crveno-bele, a supruga Jelena i sin Stefan crno-bele. Bilo kako bilo i kako to Novak zaslužuje, pozdravljaju ga i “delije” i “grobari”.

Partizan danas od 21 čas gostuje Monaku u Monte Karlu. Na istom mestu je i Novak Đoković koji se priprema za masters u ovom gradu koji počinje za nekoliko dana. To je najbolji teniser sveta iskoristio da u hotelu pozdravi košarkaše Partizana.

Slikom se pohvalio jedan od Željkovih pomoćnika – Đozep Marija. On je napisao:

Drago mi je da sam te upoznao. Nas dvojica 22 gren slema – napisao je Marija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Josep Maria (@jotaemebdn)

Inače, košarkaše Partizana je posetila na treningu i zvezda Monaka Majk Džejms. On je poželeo da se vidi sa Željkom Obradovićem sa kojim je kartko razgovarao.

Majk Džejms i Željko Obradović (Foto: YouTube/Printscreen)

PREPORUČUJEMO:

“RAT” U BUGARSKOJ – Arda: Krstajiću, ima i kod nas restorana gde možete da pokažete pevačko umeće! KRSTAJIĆ: Ne uvlačite me…

UBRZAVA SE! Zvezda dala rok Baharu da se izjasni, Izraelci otkrili do kada mora da kaže “da” ili “ne”!

1 komentar

1 komentar

  1. Haziza brat iz Pariza

    07.04.2023. at 16:48

    Džejms dolazi u Partizan, to je prva bomba. Druga je Nikola Milutinov.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.