Budimo u kontaktu

ABA LIGA

IZNENAĐENJE ILI NE? Duško Ivanović već menja u Zvezdi!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Marko Simonović (Foto: Starsport)

Crvena zvezda je dobila prve dve utakmice posle dolaska Duška Ivanovića na klupu. Najpre ASVEL u Evroligi, a ove subote, veoma ubedljivo i Cibonu u regionalnom takmičenju. Neposredno posle utakmice, saopštenjem se oglasio šampion Srbije i regiona.


Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Indijana – Orlando biti ubačeno više od 223 poena.


Crvena zvezda je potvrdila da Marko Simonović, Miodrag Dinić i Branko Jorović nisu više pomoćnici u stručnom štabu. Ustaljena je praksa da trener sa sobom dovodi i saradnike kakve želi, a to pravo je iskoristio i Ivanović.

Simonović je proletos završio igračku karijeru i odmah je priključen stručnom štabu kao jedan od pomoćnika. Nekada asistent u FMP, Dinić je u Zvezdi od 2020, dok se Jorović pridružio prošlog leta.

4 Komentara

4 Comments

  1. Selmir

    19.11.2022. at 21:22

    NE! NEMA IZNENAĐENJA! TAJ STRUČNI ŠTAB I NIJE DUŠKOV. TO JE KAO I TIM SKLEPAVAO NEBOJŠA ČOVIĆ, POD MOTIVACIJOM STVARANJA ZVEZDINIH TRENERA, ŠTO JE GOLA ILUZIJA I NAMERA DA SE OBSENI PROSTOTA I SAKRIJU PRAVE, U OSNOVI, NAJBLAŽE REČENO, NE BAŠ DOBRE NAMERE! NE PRAVE SE TRENERI OD MALIH PLATA. DUŠKO VEROVATNO VEĆ ZNA I KO OD IGRAČA MORA DA ODE. TRAJE OZBILJNO ISPITIVANJE. HOLAND I RADULJICA SU, ČINI SE VEĆ NA IZLAZNIM VRATIMA…

    • Topić

      20.11.2022. at 08:28

      Smiri živce.

    • Majmune

      20.11.2022. at 10:16

      Ne deri se

  2. BABA SERA POZNATA KI TRT MILJOJKA NA ENGLESKEM

    20.11.2022. at 13:00

    OGLASILI SE ŠTAKORI IZ KK, U NJIOVA ŠTAKORSKA PUBLIKA. ŽIVI NISU OD DUŠKIĆA! 🤫😜🤫🔴⚪🔴

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.