Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

IZNENAĐENJE Linta”odleteo” iz Voždovca i potpisuje za drugog superligaša

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Aleksandar Linta (Foto: Starsport)

Dan pred start priprema iznenadni rastanak. Posle uspešne sezone i osam meseci na klupi Voždovca, Aleksandar Linta napustio je  funkciju šefa strucčog štaba popularnih  „zmajeva“.


LIGA NACIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Danske protiv Austrije je 2.60. Meč počinje u 20:45.


Imao je dobar učinak. Vodio je tim do visokog plasmana na peto mesto u Superligi Srbije, a praktično do samog kraja plej-ofa bio je u trci za plasman u Evropu. Na inicijativu trenera, dogovoren je sporazumni raskid ugovora, a razlog je njegova odluka da prihvati ponudu i preuzme Radnik iz Surdulice.

Uz šefa stručnog štaba klub su napustili i njegovi asistenti Nemanja Kaćanski i Branislav Bajić, kao i kondicioni trener Duško Korać. Trener golmana Predrag Miljković ostaje u Voždovcu.

Linta u ponedeljak treba potpisom ugovora i da ozvaniči selidbu u redove “plavih”. Podsetimo, klupu Surduličana je pre dve nedelje napustio Dušan Đorđević koji je prešao u Napredak iz Kruševca. Pored Voždovca još Radnički iz Kragujevca, kao i novajlija u eliti Mladost GAT, traze trenere…

PROČITAJTE JOŠ:

SAZNAJEMO Zvezda dogovorila drugo letnje pojačanje! Terzić ga odlično poznaje

UPOZORENJE Srbija je bila ubedljiva protiv Slovenije, ali… Piksi mora da reši ogroman problem

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.