Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

IZNENAĐENJE! Napredak predstavio novog trenera

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Dušan Đorđević predstavljen u Kruševcu (Foto: FK Napredak)

Još nije ni kompletiran spisak superligaša za narednu sezonu, letnja pijaca igrača polako hvata zalet, ali je ovog vrelog majskog dana odjeknula bomba kada su trenerski transferi u pitanju.


LIGA KONFERENCIJE, FINALE: Kvota naše kladionice na igru gol gol (GG) u meču Roma – Fejenord je (21:00) je 1.75.


Fudbalski klub Napredak je objavio da će ekipu u novoj sezoni predvoditi Dušan Đorđević. Iako su u opticaju bila još neka imena, uprava kruševačkog superligaša odlučila je da angažuje dosadašnjeg stratega Radnika iz Surdulice. Promocija novog šefa stručnog štaba biće organizovana prvog dana juna, kada još uvek aktuelnom treneru Zoranu Milinkoviću zvanično bude istekao ugovor sa “čarapanima”.

Đorđević je prethodne sezone predvodio Radnik sa kojim nije uspeo da se domogne plej-ofa, ali je prilično sigurno obezbedio opstanak u ligi, što i jeste bio primarni cilj Surduličana. Sa njim na klupi, Radnik je jedini tim u Superligi koga Crvena zvezda nije uspela da pobedi u minulom šampionatu. Surduličani su slavili na svom terenu (2:1), dok je u Beogradu bilo nerešeno (1:1). Pre rada u klubu sa juga Srbije, Đorđević je bio pomoćni trener u Vojvodini i Čukaričkom, a potom i šef stručnog štaba “brđana”.

Ovaj potez uprave Napretka samo potvrđuje nedavne reči predsednika Upravnog odbora Miloša Nenezića, da će se prvo angažovati novi trener, a potom će zajedničkim snagama raditi na jačanju igračkog kadra.

Napredak je šampionat završio na osmom mestu, a u narednoj sezoni cilj je borba za jednu od pozicija koje garantuju izlazak na međunarodnu scenu.

Terzić: Zvezda je zaslužila da bude šampion… Ne samo ove sezone, već i sledeće i one tamo! Bićemo jači nego ikad

SAZNAJEMO Zvezda dobila poziv za prijateljski meč sa ruskim velikanom!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.