Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

IZNOŠENJE PRLJAVOG VEŠA Olimpija oštro po Prosinečkom: Do četiri ujutro igrao karte, pio alkohol i pušio tokom treninga

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Robert Prosinečki (Foto: Starsport)

Robert Prosinečki je u martu seo na klupu Olimpije, ali se u slovenačkom timu zadržao samo tri meseca. Pre nekoliko dana je završena saradnja, a kraj nije nimalo prijatan. Počelo je sa iznošenjem prljavog veša, a javnosti će da se obrati i hrvatski trener.


BELORUSIJA: Od 16 igraju Belšina – Arsenal, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.75. 


Za to vreme je Olimpija izdala saopštenje koje prenosimo u celosti:

Robert Prosinečki je za 13 časova zakazao konferenciju za novinare, na kojoj će da govori o dešavanjima tokom proteklih nekoliko nedelja. Međutim, pre toga Olimpija želi da iznese svoju stranu priče.

Robert Prosinečki je bio igrač top klase, ali danas živi život kakav je imao i ranije. Ne želi da bude uzor igračima i poštuje klupsku filozofiju i vrednosti. Kada je klub obelodanio njegov odlazak, pojavilo se, iz sata u sat, mnogo spekulacija i komentara.

Ono što niko ne zna jeste da je trenerski tim igrao karte (skoro svaki dan) do četiri ujutru, uz konzumaciju alkohola i cigareta tokom treninga. Takođe, Prosinečki je kao trener neodgovorno odgađao ili čak otkazivao treninge. Tako je otkazao trening dva dana pre kraja priprema bez konsultacija sa predsednikom ili direktorom kluba.

Iz naše perspektive, sve ove činjenice bile su dovoljne da se raziđemo sa trenerom koji ovako radi u jednom prvoligašu. Međutim, želimo da ostavimo prošlost iza sebe i da gledamo u budućnost.

Danas, 2. jula, predsednik kluba Adam Delius dogovorio je saradnju sa novim trenerom koji ima dovoljno iskustva u Evropi i koji je orijentisan na dobre stvari. Klub će u ponedeljak ujutru predstaviti javnosti novog trenera i njegov tim.

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.