Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

IZVEŠTAJ KONTROLORA Visoka ocena za sudiju Jovanovića!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Srđan Jovanović (Foto: Starsport)

Posao je odrađen bez greške. Ovako će da glasi izveštaj kontrolora suđenja i predsednika sudijske komisije Dejana Filipovića posle megdana na stadionu “Rajko Mitić”. Najbolji srpski sudija Srđan Jovanović je u 167. “večitom” derbiju morao da se suoči sa tenzijom kakvu nije osetio na evropskim utakmicama ove sezone.


Na meču Vest Hem – Barnli, naša kladionica nudi kvotu 2.75 za igru 1-1.


Sudio je “pod konac” i dobiće, kako saznaje MaxBet sport, sa pomoćnicima, visoku ocenu za odrađen posao. Na deset utakmica u sva tri takmičenja, od kvalifikacija do grupne faze – položio je ispite u Evropi. Tenzije su uvećavale izjave  pre utakmice sa obe strane, a onda je počelo da varniči na samom terenu stadiona “Rajko Mitić”.

Nijednog trenutka arbitar iz Beograda nije dozvolio da mu se utakmica otrgne kontroli, iako je često bilo veoma napeto. Kako na samom terenu, tako i pored aut-linije, gde su svoju vrstu borbe vodile dve klupe. Uspevao je da održi balans, bio je autoritativan i u situacijama kada je bilo gotovo nemoguće smiriti zaraćene strane.

Donošenjem ispravnih i pravovremenih odluka, Jovanović je potvrdio rejting i potpuno položio ispit, bez prigovora sa obe strane. Upravo u tim najtežim trenucima pokazivao je zbog čega je najcenjeniji srpski sudija u evropskim okvirima.

PROČITAJTE JOŠ:

Poznat kostur plej-ofa ABA lige: Ovo je put koji čeka “večite” u borbi za titulu!

Koliko duguju Zvezda i Partizan?

 

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.