Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Zdjelar posle derbija: Svi znamo kako njihovi mediji spinuju! (VIDEO)

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Saša Zdjelar (Foto: Starsport)

“Večiti” derbi odigran na stadionu “Rajko Mitić” možda je i rešio pitanje prvaka Srbije. Meč između Crvene zvezde i Partizana završen je nerešenim ishodom – 0:0, ali stiče se utisak da “slađi” bod ostaje u Ljutice Bogdana.


Na meču Vest Hem – Barnli, naša kladionica nudi kvotu 2.75 za igru 1-1.


Kapiten “parnog valjka”, Saša Zdjelar, smatra da borba za titulu još uvek nije završena. On navodi kako crno-belima ostaje da se nadaju kiksu “večitog” rivala do kraja šampionata.

– Ostaje žal velika žal, posebno zbog prvog poluvremena. Imali smo mnogo polukontri i kontri koje smo morali bolje da rešimo. Idemo utakmicu po utakmicu. Ostaje nam da se nadamo da će Zvezda negde da kiksne. To je put kojim moramo da idemo. Sve čestitke mojoj ekipi. Bili smo dominantni i generalno bolji.

Na kraju, Saša je istakao kako mediji u Srbiji spinuju na štetu Partizana.

– Svi znamo kako njihovi mediji to komentarišu i spinuju. Kada smo imali pet bodova više oni su se ponašali kao da je sve OK, a kada je obrnuto. Piše se sve i svašta. Navikao sam na to da je medijska strana na njihovoj strani i nemam problem sa tim. Borim se i daću sve od sebe da na kraju uzmemo titulu.

PROČITAJTE JOŠ:

Poznat kostur plej-ofa ABA lige: Ovo je put koji čeka “večite” u borbi za titulu!

POSLEDICE DERBIJA Pored Dragovića još dva igrača imaju probleme sa povredama!

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.