Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

Izvređao trenera, prozvao i predsednika, klub mu već napisao otkaz

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Hatem Ben Arfa (Foto: Beta/AP)

Karijeru su mu obeležili skandali. Upravo zbog problematičnog ponašanja, nije ostvario ni deo nagoveštenog potencijala, iako je igrao za Lion, Marselj, Njukasl. Zimus se obreo u Lilu, ali je i ta priča završena. Posle svađe sa trenerom, 35-godišnji Hatem Ben Arfa biće najuren iz kluba.


Na meču Lorijen – Sent Etjen, naša kladionica nudi kvotu 2.40 za igru X2&2+.


Posle razočaravajućeg remija bez golova protiv Bordoa prošlog vikenda, Ben Arfa koji je u tom meču igrao poslednjih petnaestak minuta, žestoko je prozvao trenera Žoslana Gurveneka.

– Igramo loše, preduboko, uopšte ne igramo kao tim koji bi trebalo da se bori za Evropu. Pa nismo Gengan – rekao je Ben Arfa aludirajući na nekadašnji Gurvenekov klub.

Iskusni trener ne krije da je šokiran ovakvim postupkom fudbalera.

– Ovo u životu nisam video, a ovim poslom se bavim 34 godine. To što smo u zlom i “uvrnutom” okruženju ne znači da i mi moramo da budemo “uvrnuti” – rekao je Gurvenek.

Ipak, poslednja je bila Ben Arfina.

Ti i tvoj predsednik ste uvrnuti – napisao je fudbaler na društvenim mrežama.

Otkaz za problematičnog igrača je pitanje trenutka. Hatem Ben Arfa je za reprezentaciju Francuske odigrao 15 utakmica i postigao dva gola.

PROČITAJTE JOŠ:

DESILO SE U LONDONU Vest Hem krenuo po pobedu, a onda im je ovako prekinut napad! (VIDEO)

GLAS IZ ITALIJE Dva evropska velikana krenula po Zvezdinog bisera!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.