Budimo u kontaktu

EVROLIGA

“Velika je stvar što je izabrao Fenerbahče pre Partizana! Navijači vole Madara”! Moguć odlazak u NBA

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Jam MAdar u meču sa Partizanom (Foto: Starsport)

Gromoglasni zvižduci parali su svodove Arene kad god bi Jam Madar primio loptu. Navijači Partizana ne mogu da oproste doskorašnjem beku prelazak u Fenerbahče.


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Makabija protiv Fenerbahčea je 1.75.


Svaka medalja, međutim, ima dve strane. Jedna su Partizanovi, a druga navijači Fenerbahčea. U Turskoj ovaj igrač ima sasvim drugačiji status.

Upravo je Madar bio tema razgovora na jednom od vodećih izraelskih portala “Sports Rabi”, uoči meča Makabi – Fenerbahče, koji počinje u četvrtak uveče (20:05) u hali “Aleksandar Nikolić” u Beogradu.

Definitivno je bila važna vest to što je izabrao Fenerbahče pre Partizana i to je donelo pozitivnu pažnju navijača ovde. Energija koju je doneo ekipi od momenta kada je kročio na teren mu je donela poštovanje kao da je ovde jako dugo. Turski navijači vole ovakve igrače koji se bore na terenu kako u košarci tako i u fudbalu. Navijači ga vole jer pokriva druge u odbrani – rekao je turski novinar Farhat Jesiltaš.

Nije još Jam Madar jedna od glavnih opcija u napadu. On, za sada, ima neke druge zadatke u turskom klubu.

– U ovom timu njegov glavni zadatak je da pritisne najveće zvezde drugih timova u Evroligi, ofanzivna uloga može da mu bude limitirana, ali je u turskoj ligi jedan od igrača koji vode tim sa 11,4 poena i 6,6 asistencija. Naravno još nije prva opcija jer su tu Vilbekin, Kalates, Gudurić i Dorsi koji imaju mnogo iskustva u Evroligi.

Naveo je Jesiltaš i da vidi Jama Madara u NBA ligi:

– Svakako da je to moguće. Pre svega jer je on jako talentovan i još uvek se razvija.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.