Budimo u kontaktu

EVROLIGA

OTPISAN U ISTANBULU Madar napušta Fenerbahče! Jasikevičijus mu već našao zamenu…

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Jam Madar u dresu Fenerbahčea (foto: Starsport)

Podigao je formu na neverovatan nivo, a onda je napustio Partizan kako bi otišao u Fenerbahče. Deluje da je tom prilikom napravio veliku grešku.


PARAGVAJ KUP: Takvari – Amelijano (23.00), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.80


Odlazak Jama Madara iz redova crno-belih je krajem prošle sezone podigao veliku prašinu među košarkaškom javnošću. Veoma uspešno je sarađivao sa Željkom Obradovićem, ali je odlučio da tu saradnju zameni onom sa Dimitrisom Itudisom. Na početku je izgledalo jako dobro, sve dok nije usledila promena trenera.

Kako je Itudisa tokom sezone zamenio Šaras Jasikevičijus, Izraelac je polako počeo da pada u drugi plan. Kako navode pojedini mediji, Madar na leto skoro izvesno napušta Istanbul, a na njegovo mesto bi trebalo da dođe Rokas Jokubaitis.

U pitanju je košarkaš Barselone i Jasikevičijusov sunarodnik, sa kojim je sarađivao i u Žalgirisu i u Kataloniji. Litvanski portali ističu da će Jokubaitis kod Jasikevičijusa da dobije veoma zapaženu ulogu, što znači da će Madar da bude prinuđen da potraži novu sredinu.

Da ovo nisu samo prazne priče pokazuju minutaže koje košarkaši beleže. Naime, Madar je u prethodnih šest mečeva igrao samo devet minuta u proseku u Evroligi, dok je Jokubaitisova minutaža u Barsi takođe u strmoglavom padu.

Podsetimo, Izraelci su nedavno pisali o tome kako bi nekadašnji igrač Partizana mogao da pojača Hapoel iz Jerusalima. 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.