Budimo u kontaktu

EVROLIGA

SFEROPULOS POSLE PANATINAIKOSA: Naša borba tek dolazi – prioritet je ABA liga

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Janis Sferopulos (foto: Starsport)

Košarkaši Crvene zvezde su vezali peti poraz u nizu, a čak 20. u Evroligi. Crveno-beli su večeras na svom terenu doživeli poraz od ekipe Panatinaikosa (76:89).


NBA LIGA: Boston – Milvoki (00.30), kvota na pobedu domaćina u kladionici Maxbet iznosi 1.22


Tim sa Malog Kalemegdana ni u jednom momentu nije ugrozio pobedu grčkog tima, koji je večeras predvodio nekadašnji igrač Partizana, Matijas Lesor. Ono što je dobro za beogradski tim jeste povratak Miloša Teodosića na teren, ali i nešto zapaženija uloga kako Dejana Davidovca, tako i Dalibora Ilića.

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, je posle meča na konferenciji izneo svoje utiske, prilikom čega je istakao da su njegovi igrači prikazali borbu, ali da je protivnik jednostavno bio bolji.

– Borili smo se koliko smo mogli. Pokušali smo da ostanemo u utakmici što duže. Na kraju smo se borili i za pobedu. Imali smo nekoliko otvorenih šuteva, grešaka. Panatinaikos je ponovo stekao dvocifrenu prednost. Bili su bolji, ali mi gledamo da poboljšamo neke stvari u budućnosti – istakao je Grk, pa dodao:

– Naša odbrana nije bila dobra. Moramo da je poboljšamo u narednim mečevima.

Janis Sferopulos (Foto: Starsport)

Tokom čitave sezone Zvezdu muče povrede. Sferopulos je danas imao samo jednog plejmejkera i to Miloša Teodosića koji se tek oporavio od povrede.

– Nisam taj trener koji traži izgovore na povredama. Mi imamo tim. Nikada neću da diskutujem o igračima koji nedostaju. Sa igračima koje imam na raspolaganju borim se do kraja.

Za kraj, Sferopulos je dodao da je sada prioritet ABA liga.

– Naš najveći cilj tek dolazi. Želimo da pobeđujemo i u Evrligi, iako nemamo šanse za plej-of. Primarni cilj nam je ABA liga, imamo još nekoliko utakmica do kraja da sačuvamo prvo mesto.

5 Komentara

5 Comments

  1. Dogodine

    20.03.2024. at 23:22

    Biće bolje , SLEDEĆE SEZONE 😂😂😂

  2. Mare CzBgd

    20.03.2024. at 23:23

    Hahagahahahahahahagaggahahahahaha.Bando raspala koja crna borba???Brukate nas godinama jer ste vecito top 16.

    • Mile

      21.03.2024. at 13:56

      Franjevacka sekto, snizili ste rejting srpskoj košarci zadnjih deset godina muljajuci se po nekakvim takmicenjima sa ekipama iz rumunije, bugarske i poljske dok smo mi ugošcavali evropsku elitu i stavljali Beograd i Srbiju u zizu na evropskoj košarkaškoj mapi. Koja ste vi sramota i blam!

  3. Iz šljivika

    21.03.2024. at 08:25

    Dok naša borba dođe i dok uđemo u formu proći će i Evroliga i ABA.

  4. Željko

    21.03.2024. at 10:07

    Hoćemo titulu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.