Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

JASAN PLAN Milojević se rastaje sa jednim fudbalerom, a drugom daje još jednu šansu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Miloš Milojević (Foto: Starsport)

Polako se povlače konkretni potezi u Crvenoj zvezdi. Odavno se vode razgovori sa nekoliko potencijalnih pojačanja, a grupa igrača sa pripremama krece od 20. decembra.


U subotu od 16 igraju Hrvatska – Maroko, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Maroka 3.05.


Kao što je najavio MaxBet sport, trener Miloš Milojević je za nastavak sezone “precrtao” Kalifu Kulibalija, koji neće doći na prozivku 2. januara. Sa “džinom” iz Malija i njegovim menadžmentom se kocka sporazumni raskid ugovora. Većina detalja je utanačena i uslediće potpis obe strane.

Crveno-beli su u potrazi za rešenjem za novog napadača, pored Aleksandra Pešića, koji je uspešno odradio posao jesenas i mladog Jovana Mijatovića. Ima nekoliko kandidata, a konačna odluka treba da padne do Nove godine.

Spominjalo se da je moguć rastanak i sa Iraklijem Azarovim. Reprezentativac Gruzije je u finišu prvog dela sezone odigrao nekoliko mečeva, a imaće još jednu šansu na proleće da potvrdi potencijal, koji ga je letos preporučio šampionu Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

SAZNAJEMO Jedan od najboljih defanzivaca Superlige na meti tri evropska kluba

NJIH 11 NA TEREN IZLAZI RANIJE MaxBet sport otkriva koji će fudbaleri Crvene zvezde ranije na raport treneru Milojeviću

4 Komentara

4 Comments

  1. iz sljivika

    16.12.2022. at 14:44

    Kada će Mrkela da odgovara za sve ove nesrećnike koje je dovlačio svih ovih godina?

    • Miki887

      16.12.2022. at 16:37

      Koje? Dragovic, Ivanic, Katai, Marin?

      • tomas

        tomas

        18.12.2022. at 01:14

        Zander, Van La Para, Zivkovic , Motika, Picini,Rikardinjo, Kafu, Ebilisio, Sumaila,Jirka, Garsija, Kanjas, Tomane, Falko , Bakajoko, Dioni, Kulibali..bravo za Mrkelu samo tako nek nastavi drzavna kasa mora da pomaze propalim igracima

  2. Pravo niotkuda

    18.12.2022. at 09:44

    Da se ne zavaravamo Kulibali apsolutno ne zaslužuje dres Zvezde! Azarovi je igrač na nivou naše zonske lige i nije mi jasno ko je taj u Zvezdi koji je odobrio njihov dolazak, jer to može da uradi samo neko ko nema dodirnih tačaka sa fudbalom! Ne želim da verujem da su to uradili g. Terzić i g. Mrkela, koji su u proteklih devet (9) godina doveli na desetine strašno dobrih fudbalera uglavnom iz Afrike, ali ne toliko dobrih, koliko strašnih! Setimo se samo M’bođa, Onjila, Samaila, Frimponga i ostalih vedeta, koji su uvek dobijali odrešene ruke posle odlaska iz Zvezde i sporazumnog raskida. Sada Zvezda namerava da ostavi izvesnog Ibrahima, zvanog Mustafa, koji osim brzine nema ni jedan drugi kvalitet da bi igrao u Zvezdi. Mustafa nema osnovnu tehniku, nema centaršut, a pasovi su mu netačni. Ali, zato tu su klubovi iz inostranstva koji će ga otkupiti od Zvezde, kao što je to i slučaj sa Sanogom, Kangom, Kangvom i Benom, koji su lako našli angažmane posle igranja u Zvezdi i sjajnih igara u Evropi!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.